Algemeen

Opvallende info over Kylo Ren in 'Star Wars: Episode IX'

Back to basics, zullen we maar zeggen.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Star Wars: Episode IX zal Kylo Ren (Adam Driver) weer laten zien zoals hij er in The Force Awakens uitzag. De schurk doodde aan het einde van The Last Jedi zijn meester, Supreme Leader Snoke, en greep de macht over de First Order. Het lijkt erop dat hij nu weer terugkeert naar zijn idealisatie van Darth Vader.

In The Last Jedi maakte Snoke Kylo Ren nog belachelijk om het masker dat hij droeg. Maar het lijkt erop dat nu Snoke er niet is, het personage het masker zal repareren en weer draagt. Dat vertellen bronnen van de site Making Star Wars. Het masker ziet er volgens die fansite niet meer zo mooi en glad uit als eerst, maar wordt desalniettemin gewoon gedragen.

Star Wars: Episode IX maakt een einde aan het verhaal van de Skywalkers. De film van regisseur J.J. Abrams zal daarnaast laten zien hoe het afloopt met de First Order en uiteraard met Rey (Daisy Ridley). Vanaf 13 december in de bioscoop.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Joslyn

Avatar

Niet allemaal met klapstoelen naar de bioscoop rennen. 13 december 2019

Sietze1983

Avatar

Mooi nieuws. Ben een enorme fan van kylo ren in deel 7 en baalde er als een stekker van wat Ryan Johnson heeft gedaan met hem in deel 8, dus ik hoopte stiekem al dat j.j. Abrahams weer terug ging naar de originele kylo ren. Top dus!!

GreenHornet

Avatar

dit is iets waar ik bang voor was, benieuwd of er nog meer dingen terug gedraaid gaat worden.

23VDV23

Avatar

De bekende herhaling van zetten van Abrams. Jammer. Juist met Kylo Ren lagen er door wat ze in TLJ hadden gedaan kansen om een verder te gaan met een Star Wars slechterik dan tot nu toe het geval was geweest.

Skihvo

Avatar

Ik vond het juist wel goed wat ze met Kylo Ren deden in the TLJ omdat het nu een slechterik werd met een eigen identiteit in plaats iemand die Darth Vader wil kopiëren. Dat had Rian Johnson wel echt goed gedaan dus zou minder goed voor de film zijn als ze dat weer terugdraaien. Dan moet ik wel zeggen dat ik Kylo Ren met helm wel veel vetter vond

Mas7

Avatar

Hij moet in IX bruut en meedogenloos zijn, net als Vader in Empire.

Maak het goed J.J. !

Spider-fan

Avatar

Als je naar het audio-commentaar van Johnson luistert, worden sommige dingen wel wat duidelijker. Zo is er wel een reden dat Leia ineens de Force weet te gebruiken, maar die reden wordt nergens in een dialoog gebruikt terwijl dat maar even tijd zou hebben gekost.
Andere dingen lijkt echter totaal niet over nagedacht, zoals waarom Leia de dobbelstenen die Luke komt brengen op de grond heeft laten vallen.

Het vreemde is als Snoke dood is, is ineens de spanning eruit lijkt het. Er komt dan nog een heel stuk, maar op één of andere manier is dat veel saaier dan wat er daarvoor kwam.

Bronxfromharlem

Avatar

Leia wist dat Luke en de dobbelstenen een forceprojectie waren. Het is dus heel logisch dat ze de dobbelstenen niet meeneemt.
Het is juist super belangrijk voor de karakterontwikkeling van Kylo Ren dat hij Snoke vermoordde. Palpatine/darth sidious en darth vader vermoordden ook hun meester.

Effie

Avatar

Oh men het zou zo tof zijn geweest als Rey gewoon WEL op het aanbod van Kylo Ren was ingegaan na het gevecht met Snoke en de wachters. Ik vond deze film echt ver-schrik-ke-lijk, maar als dat was gebeurd, had dat alle ellende in 1x goed gemaakt!!

Spider-fan

Avatar

Bronxfromharlem:

Maar waar zie je dan aan dat Leia wist dat hij een projectie was? En waarom neemt Luke een aandenken aan Han voor haar mee als dat toch weer verdwijnt?

Op zich vind ik de film wel aardig, maar niet meer dan dat. Er zitten vreemde keuzes in die veel SW fans niet kunnen waarderen, maar er zit ook volop actie in - lijkt wel meer actie dan welke SW film ook. Dat heb ik liever dan een film als Skyfall in de Bond-serie waarin veel vreemde keuzes zitten, maar die ook nog weinig bijzondere actie biedt (los van de geweldige openings-scène).
Het jammere is dat het zo herhalend blijft - het is steeds dat meester-leerling gedoe. Hopelijk weet Abrams te verrassen door nog iets nieuws toe te voegen.

Frietgezicht

Avatar

^ Actie zoals dat rijden op die kamelen? Ja fantastisch....

Spider-fan

Avatar

Dat soort dingen zat altijd in SW, zoals de Tauntauns in Empire. Het vreemde is dat de film als geheel toch niet echt een SW sfeer heeft. Maar dat zal wel door die vreemde nieuwe dingen komen, zoals Skyfall ook niet echt een Bondsfeer heeft. Er zitten in beide veranderingen, maar het zijn geen veranderingen die goed bij de franchises passen.

Bor-Gullet

Avatar

TLJ en Solo waren niet best, daardoor heb ik geen zin meer in de volgende Star Wars

Goku32

Avatar

Joslyn wees daar maar niet bang om. Ik vond de laatste helemaal niks gaar ook. Dus deze word niet veel beter dan de vorige. Als ze deze verhaallijn blijven hanteren

NieuwsFilm

meest populair