Algemeen

Trailer 'Avengers 4' vrijdag en 'Spider-Man: Far From Home' zaterdag!

Plus bekijk de Stealth Suit uit de tweede MCU Spider-Man film.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Het lijkt dan definitief te gaan gebeuren: morgen of uiterlijk zaterdagochtend kun je kijken naar de eerste trailer voor Avengers 4. Een dag later verschijnt al de eerste trailer voor Spider-Man: Far From Home. Het wordt dus een heerlijk Marvel-weekend!

Trailer Avengers 4
De trailer voor Anthony en Joe Russo's Avengers 4 zou eigenlijk woensdag zijn verschenen, maar dit plan werd gewijzigd toen bekend werd dat oud Amerikaans president George H.W. Bush op dezelfde dag begraven zou gaan worden.

Nu staat de verschijning gepland voor aankomende vrijdag. De kans is groot dat de trailer door het tijdsverschil in de nacht van vrijdag op zaterdag in Nederland verschijnt. Avengers 4 moet eind april in de Nederlandse bioscopen draaien. Hieronder alvast de nieuwste sportwagen voor in de film.


Trailer Spider-Man: Far From Home
De trailer voor Jon Watts' Spider-Man: Far From Home verschijnt een dag later. De beelden zullen eerst te zien zijn tijdens de Sony Panel tijdens de Comic-Con Experience in São Paulo in Brazilië. Voor die film hieronder een blik op het officiële Stealth Suit. Deze werd eerder gespot op de set. Far From Home debuteert begin juli op het witte doek.

Als eerste een vermakelijke officiële bevestiging van Jake Gyllenhaal dat hij de rol van de slechterik Mysterio speelt. Van Gyllenhaal is bekend dat hij dolgraag de rol van Spider-Man had willen spelen in de eerdere verfilmingen.

Dit bericht bekijken op Instagram

I just realized I'm not playing Spider-Man.

Een bericht gedeeld door Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal) op7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Yes eindelijk goed nieuws! Nog maar 1 nachtje slapen

lamoteg

Avatar

Elke dag een dagje meer, sta nie bij welk jaar e!

lamoteg

Avatar

Elke dag een dagje meer, sta nie bij welk jaar e!

Master Of Films

Avatar

Eigenlijk kiest Disney wel een aparte manier om hun trailers te promoten. We kregen trailers van he Lion King & Artemis Fowl. Twee films die na Avengers 4 komen. En als we de geruchten mogen gaan geloven gaat Disney ook helemaal los met Star Wars en Frozen trailers. Echter de meeste mensen zitten juist te wachten op een Avengers 4 trailer.

Decepticon

Avatar

Die stealth suit ziet er imo in eerste instantie niet uit, met name die bivakmuts met Spidey brilglazen er over heen, maar misschien ziet het er in de film beter uit.

Sparrow_LW

Avatar

ach ja... de trailer komt wanneer ie komt.... Hênig an jongs Smiley face

Goku32

Avatar

Shit Kan niet wachten tot de trailers, ga maar popcorn halen voor morgen en zaterdag. 2 films waar ik naar uit kijk zoiezo

nieuwslaatste nieuws

meest populair