Trailer 'Avengers 4' vrijdag en 'Spider-Man: Far From Home' zaterdag!

Trailer 'Avengers 4' vrijdag en 'Spider-Man: Far From Home' zaterdag!

Plus bekijk de Stealth Suit uit de tweede MCU Spider-Man film.

Het lijkt dan definitief te gaan gebeuren: morgen of uiterlijk zaterdagochtend kun je kijken naar de eerste trailer voor Avengers 4. Een dag later verschijnt al de eerste trailer voor Spider-Man: Far From Home. Het wordt dus een heerlijk Marvel-weekend!

Trailer Avengers 4
De trailer voor Anthony en Joe Russo's Avengers 4 zou eigenlijk woensdag zijn verschenen, maar dit plan werd gewijzigd toen bekend werd dat oud Amerikaans president George H.W. Bush op dezelfde dag begraven zou gaan worden.

Nu staat de verschijning gepland voor aankomende vrijdag. De kans is groot dat de trailer door het tijdsverschil in de nacht van vrijdag op zaterdag in Nederland verschijnt. Avengers 4 moet eind april in de Nederlandse bioscopen draaien. Hieronder alvast de nieuwste sportwagen voor in de film.


Trailer Spider-Man: Far From Home
De trailer voor Jon Watts' Spider-Man: Far From Home verschijnt een dag later. De beelden zullen eerst te zien zijn tijdens de Sony Panel tijdens de Comic-Con Experience in São Paulo in Brazilië. Voor die film hieronder een blik op het officiële Stealth Suit. Deze werd eerder gespot op de set. Far From Home debuteert begin juli op het witte doek.

Als eerste een vermakelijke officiële bevestiging van Jake Gyllenhaal dat hij de rol van de slechterik Mysterio speelt. Van Gyllenhaal is bekend dat hij dolgraag de rol van Spider-Man had willen spelen in de eerdere verfilmingen.

Dit bericht bekijken op Instagram

I just realized I'm not playing Spider-Man.

Een bericht gedeeld door Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal) op



Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair