Algemeen

'Avengers: Infinity War' bevat meeste filmfouten in 2018

Althans volgens Movie Mistakes.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Met een opbrengst van $2,0 miljard en een prima ontvangst wordt Avengers: Infinity War de financieel succesvolste film van 2018. Toch blijkt de film ook hoog te scoren in een wat minder positieve categorie. Volgens Movie Mistakes bevat de Marvel-film de meeste montage- en continuïteitsfouten van alle beoordeelde films.

Er zouden 23 fouten genoteerd zijn, waarvan er een aantal waarschijnlijk niet eens te spotten zijn als je de film gewoon voor de lol bekijkt. De critici van Movie Mistakes vielen veelal over problemen met opnamehoeken en posities van acteurs in het beeld.

Meer noemenswaardige fouten zijn bijvoorbeeld de scènes waarin de hoeveelheid modder die Bruce Banner (Mark Ruffalo) op zijn shirt heeft zitten verschilt. De grootste fout lijkt echter dat Gamora (Zoe Saldana) in haar herkomstverhaal zegt dat ze de laatste is van haar mensen. Thanos (Josh Brolin) geeft echter aan dat de planeet van Gamora juist in welvaart leeft, doordat de helft van de bevolking door hem is vermoord.

De vraag blijft of dit soort mierenneukerij echt zo echt is. Een blockbuster richt zich vaak op aspecten als de visuele effecten en grote A-list namen. En dat kan nog wel eens te kosten gaan van een klein, en soms wat groter (continuïteits)foutje.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Dat van Gamora is geen fout toch? Zij dacht dat hij iedereen had omgelegd. Blijkbaar niet dus... en wie zegt dat Thanos de waarheid spreekt?

chefry1983

Avatar

Geen enkele film is foutloos. En dat gedoe met Gamora is geen fout maar een misverstand

Master Of Films

Avatar

Schijnt dat FB: Grindelwald ook vouten heeft. Tja, wie had gedacht dat films vouten kunnen bevatten. Best wel schokkend hoor.

Rutherford

Avatar

Zolang die niet storend zijn, who cares. Ligt er uberhaupt iemand wakker van spatjes modder op een t-shirt, die niet kloppen met een shot ervoor? Benieuwd wat One1 nu te zeggen heeft.

chefry1983

Avatar

^
Laat die zeikerd lekker naar geraniums staren

Master Of Films

Avatar

Rutherford "Benieuwd wat One1 nu te zeggen heeft."
Dat alleen kleine meisjes naar zulke details gaan kijken en geen leven hebben. Of had je een echte intelligente antwoord verwacht?

nieuwslaatste nieuws

meest populair