Algemeen

Amber Heard wil spin off 'Mera' en 'Wonder Woman'

Een film met beide superheldinnen?

door Wouter Drummen om 11:01 in Algemeen
Gisteren kwam er nog nieuws langs op FilmTotaal waaruit bleek dat actrice Amy Adams de kans uiterst klein schat dat ze ooit nog eens zal terugkeren als Lois Lane in het DCEU. Het is namelijk nog allemaal erg onduidelijk wat Warner Bros. nu precies besluit te doen; zo gaan er de nodige geruchten rond dat heel wat grote namen zouden worden vervangen of hebben besloten om zelf op te stappen. Toch heeft actrice Amber Heard, binnenkort te zien als Mera in Aquaman, plannen voor een nieuw project: een cross-over tussen Wonder Woman en haar eigen personage.

Zo zei Heard tijdens een recent interview: ''Ik zou het geweldig vinden om samen een team te vormen met Wonder Woman. Dat zou echt een kick-ass duo zijn! Ik vraag dus naar een spin off tussen deze twee heldinnen; mocht het er van komen, vergeet niet dat ik als eerste met het idee kwam. Een Mera en Wonder Woman spin off: ik zeg, ga ervoor Warner Bros!''

Wat vinden jullie van dit idee? Hopen jullie de twee heldinnen samen in een film te zien? Voor het überhaupt zo ver komt kunnen we hen wel bewonderen in aparte films; Heard in Aquaman en Gal Gadot zal in 2020 voor een vierde keer te zien zijn als de superheldin in Wonder Woman 1984.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dakai-world

Avatar

Eerst maar eens Aquaman afwachten. Want tja, Warner Bros en de DCEU hebben nog niet echt een staat van dienst waarbij je meteen roept: "Kom maar op met meer."

Decepticon

Avatar

Wat een wanhoop schreeuw om een vrouwen superheldenfilm zeg, lekker subtiel.
Hoeft van mij niet.

Ang3l

Avatar

Natuurlijk wil ze dat.
Ik wil ook een spin-of met mezelf in de hoofdrol :')

rainking

Avatar

Master Of Films
Nou moet het geld wel als water binnen blijven stromen...

I see what you did there, lol.

Ik zit nou niet echt op zo'n team-up film te wachten. Bijna niemand, gok ik. 't Is wel een tof karakter, maar die zie ik eerder in een Aquaman of Justice League film. Waar ze nu al in zit, dus. Mochten ze ooit hun DCEU op een rijtje hebben en Blackest Night verfilmen, dan is er wel een mooie rol voor haar weggelegd.

Sunspot

Avatar

Waarom ook niet, zijn superhot, alleen daarom zou ik het al willen zien Smiley face

ThysRomani

Avatar

Gooi daar nog eens een Harley Quinn bij en you got yourself a soirée

Marklar

Avatar

wel liefst r- rated 'due to explicit nudity'

Artificialis

Avatar

Alsjeblieft niet, we hebben juist minder Amber Heard nodig.

nieuwslaatste nieuws

meest populair