Video

Gave trailer Netflix-film 'Triple Frontier' met Ben Affleck!

J.C. Chandor maakte deze opvallende productie.

door Jim Pedd om 08:03 in Video
Netflix maakt steeds grootschaligere films. Nu is er bijvoorbeeld een trailer vrijgegeven voor Triple Frontier, waarin we een drugsbende geleid door Ben Affleck en Oscar Isaac volgen. Zij makten deel uit van een veel breder ensemble in een actiefilm van regisseur J.C. Chandor.

De actiefilm speelt zich af rond de grens van Argentinië, Brazilië en Paraguay. In de film plant een team van voormalig Special Forces agenten een overval op Gabriel Martin Lorea, een van de grootste drugsbaronnen in Zuid-Amerika. Het team wordt aangevoerd door Affleck en Isaac en bestaat verder uit Charlie Hunnam, Pedro Pascal en Garrett Hedlund.


De trailer ziet er bijzonder goed uit en laat zien dat Netflix echt veel meer investeert in kwaliteit. Gek is dat niet, onlangs kocht de streamer bijvoorbeeld nog de rechten op Mowgli en Annihilation en het bevindt zich volop in de productie van Martin Scorsese's The Irishman.

Het is nog niet helemaal zeker vanaf wanneer Triple Frontier te zien zal zijn, al staat in de trailer dat dit in de loop van maart is.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Miamivice

Avatar

Mooie trailer, goeie acteurs, hopen dat dit wel een goeie film wordt van Netflix op 1 of andere manier mis ik altijd iets bij de Netflix originals, dat is het vaak net niet.
Terwijl de series vaak wel heel goed zijn.

Novarellum

Avatar

Miamivice:
Wat je mist is een gigantisch scherm, 30 speakers in een zaal en aantrekkelijk personeel om je veel te duur drinken/snacks aan te bieden.

Master Of Films

Avatar

@Novarellum
Tenzij je naar de US gaat, want ook Triple Frontier wordt een limited release in de US cinema's.

Wilskracht

Avatar

Pff, 'this is not what i signed up for'. Al reden genoeg voor mij om hem niet te zien.

nieuwslaatste nieuws

meest populair