Video

Trailer post-apocalyptische Netflix thriller 'Bird Box'

Interessante nieuwe beelden!

door Jim Pedd om 10:56 in Video
Er is een tweede trailer vrijgegeven voor de post-apocalyptische thriller Bird Box van Netflix. Dat liet Susanne Bier de film regisseren op basis van het boek van Josh Malerman. Hoofdrol in deze film is voor Sandra Bullock, die duidelijk moet strijden om te overleven in grote chaos. We zien horror en wanhoop.

De trailer laat duidelijk zien wat we van de film mogen verwachten. Bird Box draait om Malorie, gespeeld door Bullock. Zij woont in een wereld waarin een mysterieuze kracht de wereldbevolking heeft gedecimeerd. Eén ding is zeker: als je de kracht ziet, ga je dood. Malorie vindt in dit onbekende de liefde, hoop en een nieuw begin. Maar dat begint al snel te ontrafelen. Nu moet ze met haar twee kinderen zien te vluchten naar een veilige plek, waar ze twee dagen met een blinddoek om naartoe moet reizen.

Naast Bullock zijn er ook hoofdrollen voor Trevante Rhodes, Sarah Paulson en John Malkovich. Een indrukwekkende cast en regisseur dus, met Oscar-winnaars, Golden Globe-winnaars en -genomineerden. Vanaf 21 december op Netflix te streamen.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair