Algemeen

Fans willen meer Iron Man, Captain America en Thor

En dus organiseren ze een petitie.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Geef nooit op. Wie kent het liedje van Peter Jan Rens nou niet? Internationaal lijkt het ook bekend, want fans zijn een petitie begonnen om Marvel Studios en acteurs over te halen meer films te maken. Fans hopen dat Robert Downey Jr., Chris Evans en Chris Hemsworth gewoon terugkeren voor nieuwe soloavonturen voor hun personages.

De kans dat ze dat doen is vrij klein, aangezien Avengers: Endgame dient als hun afscheid, maar alle drie hebben ze in het verleden al eens aangegeven ergens wel terug te willen keren. Om de acteurs over te halen, zouden de fans graag willen dat Marvel wat extra's doet: het inhuren van specifieke regisseurs.

Zo zei Downey Jr. in het verleden vaker wel terug te willen keren voor een vierde Iron Man, mits zijn goede vriend Mel Gibson die regisseert. Ook hoopt men dat bijvoorbeeld Anthony en Joe Russo terugkeren voor een extra Marvel-film en dat Patty Jenkins het nog eens probeert. In de petitie valt ook al te lezen welke comics verfilmd moeten worden. Zo zou Iron Man 4 moeten draaien om Demon in a Bottle, Captain America 4 om Secret Empire en Thor 4 om The Ballard of Beta Ray Bill.

De kans lijkt klein dat de petitie heel veel invloed heeft. Op moment van schrijven zijn er nog geen 200 handtekeningen. Wil je daar verandering in brengen? Tekenen kan hier.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Daar gaat Marvel echt geen gehoor aan geven, zeker niet als je bedenkt dat Feige heel Phase 4 al aan het plannen is. Toch denk ik dat Iron Man de enige is die doodgaat. Thor en Cap kunnen zich beiden gewoon terugtrekken (Cap terug naar 1945 ivm tijdreizen en Thor naar het mogelijke 'nieuwe' Asgard).

emma-sophie

Avatar

Ik hoop dat Iron Man dood gaat. Heb niks met Robert Downey Jr.

Ang3l

Avatar

Rot toch op met je "dan wil ik dat mijn vriendje Mel Gibson m regisseert" :D Alsof Disney daar in trapt. ZO speciaal ben je nu ook weer niet, mister Downey Jr. Het is dat irron man aan t begin van t MCU stond, maar verder zijn de iron man filsm niet de beste in de reeks vind ik.

M4C30

Avatar

Ik zou graag een nieuwe MCU Hulk film willen, de eerste (en enigste) vond ik echt gaaf.

Master Of Films

Avatar

^ dat moet je heel lief aan Kevin Feige vragen of hij Comcast Universal wat extra geld wil gaan geven. De filmrechten van The Hulk liggen bij Comcast Universal, niet bij Disney Marvel :P

lamoteg

Avatar

Elk zijn mening, persoonlijk vind ik iron man geweldig, en robert is daarvoor perfect. Zalige Sarcasme en cynisme

Rutherford

Avatar

Ik krijg nooit genoeg van Tony Stark. De eerste Iron Man blijft voor mij de beste MCU, of toch top 3. Het ontbrak 2 en 3 aan een goed script.

Marvelstan

Avatar

@Ang3l je gaat hier toch flink de fout in, zonder Rdj was er nooit geen mcu gekomen, heeft Kevin Feige zelf gezegt.

Ereptile

Avatar

Eens met Rutherford! Iron Man 1 blijft voor mij toch ook een van DE beste MCU films! Het verhaal, de soundtrack, de cast en het "realisme" van die film maakt Iron Man gewoon een must voor mij. Deel 2 focuste zich meer op het uitbreiden van het MCU (en bevatte deels de Demon In A Bottle storyline). Iron Man 3 kan ik de Mandarin twist nog steeds niet vergeven...

Sunspot

Avatar

Meer Thor inderdaad

Sunspot

Avatar

WAt Iron Man betreft, waren oke films en Robert Jr. is perfect gecast.

Mijn probleem is dat hij veel te veel in beel dkomt, verhaallijnen te veel, maar dan ook gewoon zwaar teveel over hem gaan.

Begrijp het wel, money. Daarom hoop ik ook dat hij zelf eens gaat kappen,w at ik vaker heb gelezen.

Is gewoon teveel!

chefry1983

Avatar

Er komt een moment dat de oude helden plaats gaan maken voor nieuwe helden. En dat moment breekt aan met endgame.
Ik denk niet dat er een acteur terugkeert tenzij het geld opraakt

McKelly

Avatar

Grappige is wel dat je het hoofd van Bèta Ray Bill ziet bij Thor Ragnarok in het gebouw van de grandmaster. Maar een film met hem lijkt mij zeker ook tof! Ben trouwens benieuwd of we valkery, korg en miek nog terug gaan zien in end game. Voor de rest mag er van mij wel plaats worden gemaakt voor nieuwe heroes. Spiderman en dr strange bieden ook een hoop potentie. Snap alleen niet dat ze nu pas komen met een film voor black widow..

Bintzak

Avatar

Gister de laatste Thor film gezien, was een goede komedie.

Sunspot

Avatar

@McKelly

Omdat het hot is, vrouwen superhelden. Vooral na Wonder Woman.

Maar inderdaad, ze hadden allang een film moeten maken met Black Widow, snap nie tdat ze het niet gewoon aandurfden, zo een succesvolle franchise en het dan nog niet aandurven.

Marvel/Disney had de eerste kunnen zijn ook nog zowat.

nieuwslaatste nieuws

meest populair