Algemeen

Nieuwe posters 'Sonic the Hedgehog' onthullen Sonic!

Zou de blauwe snelheidsduivel er zo uit kunnen komen te zien?

door Bram de Groot om 08:33 in Algemeen
Paramount Pictures plaatste enkele dagen geleden een eerste teaser online voor Sonic the Hedgehog, een live-action CG-animatiefilm met daarin uiteraard het bekende figuurtje uit de games van Sega. Nu zie je hieronder twee (gelekte) posters die een eerste echte indruk geven op Sonic.

De eerste poster betreft een soort teaser poster waarop alleen de benen te zien zijn van Sonic, die de stem krijgt van Ben Schwartz (Night School, Parks and Recreation).


En hieronder zie je een tweede poster met daarop opvallend genoeg Guardians of the Galaxy-acteur Chris Pratt in plaats van James Marsden (X-Men: The Last Stand, Westworld). De laatste zal namelijk de rol gaan spelen van een politieagent, met de naam Tom Wachowski. Deze poster zou enige tijd geleden gemaakt zijn toen er nog werd gezocht naar de cast.


Van Jim Carrey (Bruce Almighty, Yes Man) als de slechterik Robotnik helaas nog geen glimp. Andere rollen zijn voor Tika Sumpter, Adam Pally en Neal McDonough en op 12 december 2019 verschijnt de film van Jeff Fowler in de Nederlandse bioscoopzalen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

J0hnM0r

Avatar

Die 2de poster... Sonic ziet er uit alsof em door de wasmachine is gedraaid, uitgewrongen en in de hoek is gegooid.

Goku32

Avatar

Hahahahahahaha wtf, waarom maken ze niet gewoon een Sonic hele film zoals de serie van vroeger. Dan was het wel wat geworden nu ziet het er gewoon uit als poep

Guyon2002

Avatar

Doe me een lol een noem Robotnik gewoon Dr. Eggman

Master Of Films

Avatar

....mijn God....wat een verschrikking....er zijn poezen die nog minder vachtharen hebben dan Sonic.

nieuwslaatste nieuws

meest populair