Video

'Game of Thrones'-ster Maisie Williams werkt bucketlist af in trailer 'Then Came You'

Ze krijgt daarbij hulp van de hypochondrische Asa Butterfield (Hugo, Ender's Game).

door Jan-Peter Rook om 13:17 in Video
In de nieuwe romantische komedie Then Came You speelt Asa Butterfield (Hugo, Ender's Game) een hypochondrische jongen die wordt gedwongen zijn angsten te overwinnen wanneer een terminaal ziek meisje (Maisie Williams) zijn hulp inroept voor het afwerken van haar vrij excentrieke bucketlist. Check snel de trailer.


De film wordt omschreven als een lief en hartverwarmend verhaal dat ons eraan herinnert dat het er niet om gaat hoe lang we leven, maar om de wijze waarop we ons leven leiden. Skye (Williams) is een bevlogen, terminaal zieke tiener die bevriend raakt met Calvin (Butterfield), een negentienjarige hypochondrische luchthavenmedewerker die voor zowat alles bang is. Hij besluit haar te helpen met het afwerken van haar excentrieke bucketlist en gaat gedurende het proces de confrontatie aan met zijn angsten, waaronder zijn affectie voor de bloedmooie maar onbereikbare Izzy (Nina Dobrev).

Then Came You is een coming-of-age-film van regisseur Peter Hutchings, bekend van de films Rhymes with Banana en The Outcasts. De rest van de cast bestaat uit Tyler Hoechlin, David Koechner, Tituss Burgess, Sonya Walger, Margot Bingham en The Hangover-grappenmaker Ken Jeong.

De film ging in het najaar in première tijdens het Woodstock Film Festival. De Nederlandse bioscooprelease vindt plaats op 25 april 2019.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair