Is regisseur James Wan nog wel te betalen voor  'Aquaman 2'?

Is regisseur James Wan nog wel te betalen voor 'Aquaman 2'?

Mocht Aquaman een groot succes blijken, dan komt Warner Bros. flink te betalen voor een tweede ronde met Wan.

Regisseur James Wan heeft bevestigd dat hij, ondanks de veelbelovende opbrengsten in China en de lovende recensies, nog niet heeft getekend voor een vervolg op DC-superheldenfilm Aquaman. Wan vertelde Variety er het volgende over:

"Dit is de enige waar ik voor heb getekend. We zullen zien. Ik wil niet te veel praten over sequels, voordat het eerste deel nog maar in de bioscopen draait.".

Wan heeft de laatste twee jaar van zijn leven gewijd aan de productie van de film. Het feit dat Warner Bros. Wan niet heeft vastgelegd voor een sequel, doet denken aan hetzelfde verhaal dat speelde rondom regisseur Patty Jenkins en Wonder Woman. Warner moest haar uiteindelijk een enorme smak geld krijgen om haar terug te krijgen, gezien het financiële succes van de eerste film.

Na een Chinese openingsweekend van ruim 100 miljoen dollar in China (waar de film nu al beter bezocht is dan Wonder Woman) lijkt de film het in de Verenigde Staten ook goed te gaan doen met een opening van meer dan 65 miljoen dollar.



NieuwsFilm

meest populair