Algemeen

Is regisseur James Wan nog wel te betalen voor 'Aquaman 2'?

Mocht Aquaman een groot succes blijken, dan komt Warner Bros. flink te betalen voor een tweede ronde met Wan.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 22:30 in Algemeen
Regisseur James Wan heeft bevestigd dat hij, ondanks de veelbelovende opbrengsten in China en de lovende recensies, nog niet heeft getekend voor een vervolg op DC-superheldenfilm Aquaman. Wan vertelde Variety er het volgende over:

"Dit is de enige waar ik voor heb getekend. We zullen zien. Ik wil niet te veel praten over sequels, voordat het eerste deel nog maar in de bioscopen draait.".

Wan heeft de laatste twee jaar van zijn leven gewijd aan de productie van de film. Het feit dat Warner Bros. Wan niet heeft vastgelegd voor een sequel, doet denken aan hetzelfde verhaal dat speelde rondom regisseur Patty Jenkins en Wonder Woman. Warner moest haar uiteindelijk een enorme smak geld krijgen om haar terug te krijgen, gezien het financiële succes van de eerste film.

Na een Chinese openingsweekend van ruim 100 miljoen dollar in China (waar de film nu al beter bezocht is dan Wonder Woman) lijkt de film het in de Verenigde Staten ook goed te gaan doen met een opening van meer dan 65 miljoen dollar.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik denk dat Wan liever niet nog eens 2 jaar hetzelfde soort blockbuster maakt, maar liever eerst weer een kleinschalige (horror) film, of iig een ander soort film, ook al zou het een grote blockbuster zijn.

Mocht Paul Walker niet zijn overleden tijdens Fast and Furious 7, dan nog had Wan volgens mij nooit Fast and Furious 8 gemaakt.

bioshock300

Avatar

Ik heb de film gisteravond gekeken en ik moet zeggen dat absoluut geen slechte film was.. als DC nu zo eens doorgaat met het maken van hun films kan het nog wel eens wat worden ook.. en #marvel ik daag jullie uit dit te overtreffen!

Civilian Supreme

Avatar

Vrij logisch, zakelijk gezien dan.
Vond zijn ff film alleen niet best, hoop dat deze een stuk beter is.

eltorro

Avatar

Gezien er een kans bestaat dat de film de 900 miljoen haalt aan de box office, lijkt het me aannemelijk dat Wan terug zal keren.

Sunspot

Avatar

Vergeet vaak dat met grote films zoveel mensen er zo lang mee bezig zijn.

Movistar

Avatar

@BioShock. Marvel daag je uit dit te overtreffen?? Hebben ze al gedaan met avengers iw en zullen ze ook doen met endgame.

Ben wel benieuwd naar aquaman maar dan keertje thuis

Master Of Films

Avatar

eltorro "Gezien er een kans bestaat dat de film de 900 miljoen haalt aan de box office, lijkt het me aannemelijk dat Wan terug zal keren."
Mee eens. Geld spreekt alle talen, zeker als Aquaman veel poen binnenhaalt, dan kan Wan ook heel makkelijk overtuigd worden. Wat alleen maar goed nieuws voor Aquaman 2 :)

nieuwslaatste nieuws

meest populair