Video

Hoe 'Bumblebee' hint naar toekomst; plus compleet nieuwe trailer

De kever Bee komt eraan!

door Bram de Groot om 10:39 in Video
De zesde Transformers-film Bumblebee gaat aankomende dagen wereldwijd in première en na de daverende ontvangst zou de prequel-film rond de gele kever het de concurrentie nog wel eens moeilijk kunnen maken. Hieronder als eerste een compleet nieuwe trailer en daarna details over de post-credit scènes. Let op de inhoudelijke spoilers.

Als eerste die nieuwe trailer voor de film van Kubo and the Two Strings-regisseur Travis Knight. Uiteraard zie je in die beelden weer Bee. Zo zien je hem op zijn thuisplaneet Cybertron, voordat hij door Optimus Prime naar de Aarde wordt gestuurd.


En dan die spoiler over de after credit scènes. Vlak voordat de film echt eindigt, zien we Bumblebee over de Golden Gate Bridge rijden naast een wel erg bekende vrachtauto. In de eerste post-credit scènes wordt bevestigd dat dit Optimus Prime is. In die scène zie je twee Autobots door een bos lopen, als ze praten over een toekomstig gevecht. Vervolgens is er een blik op de komst van meer Autobots.

Het mooie aan deze scène is dat er mogelijk een vervolg wordt opgezet. Maar het kan dienen als de koppeling tussen Bumblebee en Transformers uit 2007. Er wordt afgesloten met een scène met Hailee Steinfelds Charlie. Deze is bedoeld om haar verhaal af te ronden.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair