Robert De Niro vergelijkt Donald Trump's termijn met een nachtmerrie

Robert De Niro vergelijkt Donald Trump's termijn met een nachtmerrie

De acteur blijft de Amerikaanse president bekritiseren.

Hij heeft het al vaker gezegd, maar Robert De Niro blijft erop terugkomen: de Amerikaanse president Donald Trump is een schande en een idioot. Het is geen geheim dat de 75-jarige acteur hem niet kan uitstaan. Dat liet De Niro deze week opnieuw weten tijdens een interview met CNN. "Ik weet wat voor persoon die gast is. Hij is een New Yorker die ik nooit wil ontmoeten," aldus De Niro.

Dat de acteur nooit met Trump oog in oog wil staan is volgens hem niets nieuws. "Het is schandalig, maar we zullen ons eroverheen zetten. Het zal zoiets als een nachtmerrie worden die je, je herinnert. Over vijf jaar zullen we zeggen: 'Herinner je nog hoe vreselijk het toen was?' En zoals elke nachtmerrie zal ik het nog meemaken hoe dit voorbijgaat."

Toen Trump (72 jaar) en Hillary Clinton presidentskandidaten waren, trachtte De Niro de zakenman tegen te houden door beroep te doen op het Amerikaanse volk middels een videoboodschap. "Het is overduidelijk dat hij stom is. Hij is een etter, een hond, een varken, een oplichter en een bullshit-artiest. Hij is een halve gare die niet weet waar hij het over heeft. Hij doet zijn huiswerk niet. Het interesseert hem niet."



NieuwsFilm

meest populair