Humor

Lachen: Macaulay Culkin is weer 'Home Alone'

Na bijna 30 jaar weer Kevin McCallister.

door Bram de Groot om 11:46 in Humor
In Chris Columbus' kerstfilm Home Alone uit 1990 maakte acteur Macaulay Culkin naam en sindsdien lijkt hij nog steeds zoekende naar een nieuw hoogtepunt. Na wat uitstapjes met drugs, drank, Michael Jackson en Mila Kunis duikt hij de laatste jaren weer wat vaker op.

Aan het einde van dit jaar speelt hij zichzelf flink in de kijker door terug te keren in de rol die hij speelde in de eerder genoemde komedie: Kevin McCallister! Voor de promotie van Google Assistant / Home is hij na bijna dertig jaar weer te zien als het verloren kind. In de videoboodschap herhaalt hij bekende scènes uit de film, die goed was voor een kleine $500 miljoen wereldwijd. Zo scheert hij zijn gezicht, springt hij op bed en versiert hij de kerstboom - samen met Hey Google. Ook de stem van Joe Pesci is even te horen.

Wil je overigens meer van Culkin zien, check dan eens zijn website BunnyEars.com. Eerder dit jaar startte hij met deze website vol gein, en ongein. Check hieronder 'Home Alone Again with the Google Assistant' en uiteraard bekijk je de originele Home Alone volgende week in zijn geheel!6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

Hij ziet er beter uit dan een tijdje geleden.

Frietgezicht

Avatar

Als die niest ligt er voor 300 euries coke op tafel

Thiver

Avatar

Bram de Groot "In Chris Columbus' kerstfilm Home Alone uit 1990 maakte acteur Macaulay Culkin naam en sindsdien lijkt hij nog steeds zoekende naar een nieuw hoogtepunt."

Toevallig heeft hij dat hoogtepunt onlangs gevonden, toen hij de heren van Red Letter Media vergezelde in hun miserabele viewing van onder meer de vierde Home Alone-film. Macaulay Culkin die er scherp op toeziet dat Rich Evans wel voldoende lacht om de 'grappen', is een tafereel om je vingers bij af te likken.

Gremlin06

Avatar

Zou hem wel nog eens willen zien in een sequel op de originele 2 films met zijn kind alleen thuis

Rutherford

Avatar

Ze tonen hem gelukkig nog eens op tv deze kerstavond.

Sunspot

Avatar

Ziet er stukken beter uit die gast nu.

Later even goed checken videootje.

NieuwsFilm

meest populair