Lachen: Macaulay Culkin is weer 'Home Alone'

Lachen: Macaulay Culkin is weer 'Home Alone'

Na bijna 30 jaar weer Kevin McCallister.

In Chris Columbus' kerstfilm Home Alone uit 1990 maakte acteur Macaulay Culkin naam en sindsdien lijkt hij nog steeds zoekende naar een nieuw hoogtepunt. Na wat uitstapjes met drugs, drank, Michael Jackson en Mila Kunis duikt hij de laatste jaren weer wat vaker op.

Aan het einde van dit jaar speelt hij zichzelf flink in de kijker door terug te keren in de rol die hij speelde in de eerder genoemde komedie: Kevin McCallister! Voor de promotie van Google Assistant / Home is hij na bijna dertig jaar weer te zien als het verloren kind. In de videoboodschap herhaalt hij bekende scènes uit de film, die goed was voor een kleine $500 miljoen wereldwijd. Zo scheert hij zijn gezicht, springt hij op bed en versiert hij de kerstboom - samen met Hey Google. Ook de stem van Joe Pesci is even te horen.

Wil je overigens meer van Culkin zien, check dan eens zijn website BunnyEars.com. Eerder dit jaar startte hij met deze website vol gein, en ongein. Check hieronder 'Home Alone Again with the Google Assistant' en uiteraard bekijk je de originele Home Alone volgende week in zijn geheel!



NieuwsFilm

meest populair