Netflix-hit 'To All The Boys I've Loved Before' krijgt officieel sequel!

Deze ware tienersensatie krijgt nu officieel een vervolg.

Jeffrey Kouters 20 december 2018 12:45 in Algemeen
Netflix heeft officieel groen licht gegeven aan het vervolg op To All The Boys I've Loved Before, zo maakt de streamingdienst zelf bekend via een geinige aankondigingsvideo. De romantische tienerfilm is schijnbaar zo populair dat een sequel niet lang meer op zich mag laten wachten. Lees hieronder alle details!


De geruchten gingen al een tijdje rond, maar nu hebben hoofdrolspelers Lana Condor (X-Men: Apocalypse) en Noah Centineo (Sierra Burgess Is a Loser) officieel via Instagram bevestigd dat Netflix bezig is met een vervolg op To All The Boys I've Loved Before. In augustus verscheen die film op Netflix en naar het schijnt is To All The Boys I've Loved Before één van de meest bekeken Netflix Original-films ooit. Het is dan ook niet verrassend dat er een tweede film komt.

Tweede film, tweede boek
De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Amerikaanse schrijfster Jenny Han en gaat over een tienermeisje wiens liefdesbrieven worden verspreid. De sequel wordt waarschijnlijk gebaseerd op P.S. I Still Love You, het tweede boek in de serie. Het promotiefilmpje lijkt daar ook op te hinten, aangezien John Ambrose McClaren een populair personage onder de fans is en een belangrijke rol in het tweede deel speelt. In de eerste film werd hij gespeeld door acteur Jordan Burtchett.
NieuwsFilm