Bekende gezichten terug voor 'Fast and Furious 9'

Bekende gezichten terug voor 'Fast and Furious 9'

Na Hobbs and Shaw weer terug naar de moederreeks.

Volgend jaar zomer verschijnt de Fast and Furious-spinoff Hobbs and Shaw en daarna moet de sagareeks weer verder gaan. Voor apil 2020 staat namelijk Fast & Furious 9 gepland, die geregisseerd moet gaan worden door Justin Lin, eerder verantwoordelijk voor deel drie tot en met zes.

Nu is via That Hashtag Show bekend geworden dat Michelle Rodriguez en Tyrese Gibson terugkeren voor het negende deel. Ze spelen in de franchise respectievelijk de rollen van Letty Ortiz en Roman Pearce. Van beide acteurs is hun terugkeer enigszins verrassend. Rodriguez vindt dat vrouwen een grotere rol zouden moeten hebben en Gibson zou niet terug willen keren als Dwayne Johnson weer van de partij is.

Van Jordana Brewster is bekend dat ze weer een rol in Fast & Furious 9 zal hebben. Ze ontbrak in The Fate of the Furious uit 2017.

De opnames zouden in april van start moeten gaan en als alles volgens planning verloopt verschijnt Fast & Furious 9 op 10 april 2020 en een jaar later al Fast & Furious 10, op 2 april 2021. Deel tien zou de hoofdreeks moeten afronden.



NieuwsFilm

meest populair