Algemeen

Opnames 'Jumanji: Welcome to the Jungle'-sequel beginnen in januari!

In december 2019 zal Jumanji het net als de vorige keer opnemen tegen de nieuwste Star Wars-film.

door Zilko Tarici om 10:28 in Algemeen
Ruim een jaar na de release van Jumanji: Welcome to the Jungle, een film die kon rekenen op uitstekende recensies en een wereldwijde opbrengst van bijna 1 miljard dollar, is aangekondigd dat de opnames van het vervolg zeer binnenkort zullen beginnen.

Production Weekly meldt vandaag dat de opnames op 21 januari 2019 zullen starten en een periode van ruim drie maanden in beslag zullen nemen. Er wordt gefilmd in Atlanta, Los Angeles en Canada. Op 26 april moeten de opnames afgerond zijn. Het is nog onduidelijk of ook Hawaii zal gelden als een filmlocatie, aangezien een groot deel van de vorige film daar werd opgenomen.

Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan en Jack Black keren allen terug voor het vervolg op de film uit 2017. Of we ook Nick Jonas zullen zien terugkeren, is onbekend. De nieuwe Jumanji draait over precies een jaar in de Nederlandse bioscopen en zal het in een enorme box-officestrijd opnemen tegen Star Wars: Episode IX.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Als ze maar onthouden: "In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst".

Chrisselshizzel

Avatar

Vond m nou niet echt heel tof . Paar leuke stukjes maar merendeels ........ meh

SeanDeNiro

Avatar

Wat een gedrocht van een film, zal hem meteen even raten: een 3.

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Enorme box-officestrijd? Denk dat we allemaal wel weten dat Star Wars veel meer zal opbrengen.

Goku32

Avatar

Vond het geen leuke film. Deel 1 is veel beter . En ze hebben toch al alles gedaan, een bord game, een spel computer. Wat willen ze nog meer

Master Of Films

Avatar

Dus ze gaan weer tegen Star Wars op. Nou hebben de makers van Jumanji: Welcome to the Jungle uiteindelijk wel mazzel gehad dat ze maken kregen met controversiële TLJ. Ze hebben het enorm lang volgehouden. Er waren nog voorstelling in Amerikaanse bioscopen, terwijl de Amerikaanse Blu-ray al werd verkocht bij Wallmart, Best-buy en Amazon.

Echter ik heb het vermoeden dat Star Wars: Episode IX veel veiliger gaat worden dan TLJ, zodat Disney de haters terug kan brengen. Als ze kosten van Jumanji laag kunnen houden, dan zouden ze nog wat winst kunnen behalen. Maar we zullen het wel gaan zien over 1 jaar. Tegen die tijd zit Filmtotaal trouwens bom vol met Star Wars nieuws :P

Moviemagic

Avatar

^ Vergeet It: Chapter Two even niet. Als Bill Skarsgård aan al zijn reet krabt dan is het nieuws op FT.

Master Of Films

Avatar

Een eerlijke opbiechting, en het is niet eens zondag.
Bepaalde films zoals IT en Justice League hebben een hoge vergeetheids factor in gecalculeerd. Laatste tijden waren er geen dagelijkse IT en Justice League nieuwtjes meer. Daarom was het mij helemaal ontschoten dat nog een vergeetbare sequel van die clown (zonder acrobaat) eraan zit te komen.

Moviemagic

Avatar

Ik wel One1. Dit betekend dat je weer uit je nek lult. Weer praat je voor andere die niets om jouw hersenloze (ik schrijf 'hersenloze' wel goed) reacties geven.

SeanDeNiro

Avatar

MOF heeft volgens mij het meeste verstand van films. Hij weet zelfs alles van (in mijn optiek flut films) superheldenfilms.
MOF altijd +1

chefry1983

Avatar

Ik vind de film met Robin Williams destijds geweldig om te zien. Ik was toen ook erg jong en dan slaat zo'n film best wel in als een bom. Het vervolg heb ik nog niet gezien.
En mensen: we moeten one1 gewoon negeren en dan houd die lelijke trol vanzelf op.

JIGSAW8

Avatar

Ik kan nu al de titel raden! Jumanji return to the jungle

Master Of Films

Avatar

@SeanDeNiro dank je wel. Smiley face Valt mee hoor met verstand van films, dat is iets teveel eer. Smiley face

TheOneandOnlyLoser1 "Je typt onzin! Niemand wilt je eerlijke loser opbiechting lezen."
Hahahahaha maar jij hebt wel mijn opbiechting gelezen. Heerlijk die domme contradictie. Leer eens voor een keer goed trollen lul. Een baviaan kan op internet nog beter trollen dan jij. Je maakt eigen zooooo belachelijk. Ik lach je alleen maar uit om jouw domme reacties. Ik ga lachend de kerst in dankzij TheOneandOnlyLoser1 :D

chefry1983 "En mensen: we moeten one1 gewoon negeren en dan houd die lelijke trol vanzelf op."
Wijs gesproken.

TheOneandOnlyLoser1 is idd een typische domme laffe aandachtshoertje die niet eens durft om terug te reageren. Schijnbaar zijn de hersenen van TheOneandOnlyLoser1 niet voorbij de 4 jarige leeftijdsgrens gegaan. Kan ook niks anders verwachten van iemand die geen SBO diploma heeft weten te behalen.

Frietgezicht

Avatar

@ MOF, volgens mij is TheOne ‘Benjamin’ met nieuwe nickname.

nieuwslaatste nieuws

meest populair