Poll

Poll: De slechtste film van 2018!

Van de tegenvallende Netflix-films tot de zwakke blockbusters.

door Bram de Groot om 19:07 in Poll
Uiteraard kijken we aan het einde van dit jaar ook even terug op de slechtste films van 2018. Hieronder zie je vijfentwintig grote films, veelal blockbusters, en stellen we de vraag: welke film vind jij het slechtste?

De gekozen titels zijn in dit geval wat meer willekeurig gekozen, maar vaak was de ontvangst van de geselecteerde films erg wisselend of juist simpelweg uitermate slecht. Uiteraard kunnen de films het financieel prima hebben gedaan bij het publiek. Een hoge opbrengt betekent namelijk nog niet een goede film. Ook tref je een aantal grotere releases van Netflix aan. Helaas blijken ook die films niet allemaal van de juiste kwaliteit.


Bekijk ook de poll voor beste blockbuster van 2018!

Eind 2017 plaatsten we dezelfde poll over dat jaar. Toen werden de films The Emoji Movie, Assassin's Creed en Transformers: The Last Knight gezien als de slechtste titels van het jaar.

Succes met stemmen en reacties kun je op de gebruikelijke plaats kwijt.23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

horizon

Avatar

The open house en Game over man.

Sparrow_LW

Avatar

Ik heb ze niet allemaal gezien, maar van welke ik heb gezien vond ik The Predator toch echt de slechtste...

Decepticon

Avatar

Ik heb ze ook niet allemaal gezien, maar The Predator viel mij ook gruwelijk tegen, dus die krijgt mijn stem. Wat een grote teleurstelling, zo slecht.
Skyscraper kan daar ook bij, want die is ook waardeloos.

JIGSAW8

Avatar

Kan iemand mij uitleggen waarom iedereen zo'n tering hekel heeft aan jurrasic world 2. Zo slecht was t toch ook weer niet?

chefry1983

Avatar

Ik heb alleen Jurassic world 2 gezien dus daar stem ik op want die was inderdaad erg teleurstellend.

Frietgezicht

Avatar

@ Jigsaw, jawel, pure bagger.

Mav Damian

Avatar

Zo ik heb er een hoop gemist!

Rutherford

Avatar

The Cloverfield Paradox. Kutfilm met de grote K. Van dit rijtje vond ik bv Pacific Rim best nog OK. Ook Venom vond ik bij een herkijk nog niet zo slecht.

RobzZ01

Avatar

@emma-sophie, grappig, Hereditary is voor mij absoluut de beste film van het jaar. Toni Collette verdiend die Oscar gewoon!

Dukat

Avatar

Veel van de bovenstaande films heb ik niet gezien. Dus ik kan niet beslissen

donniebrasco

Avatar

Peppermint hoort niet in dit lijstje!

Jan231

Avatar

Zonder twijfel JW2.
Een klap in het gezicht voor alle fans van het eerste uur.

rainking

Avatar

Ik heb er maar 5 van gezien, dus ik slaat even over. Jurassic World 2 vond ik helaas nogal tegenvallen en The Cloverfiel Paradox vond ik dan weer wel leuk.

Xenolicker

Avatar

Een haatpoll op kerstavond... moet dit nu echt...?

Tycho Nestoris

Avatar

The Predator. Wat een verschrikkelijk gedrocht is die film zeg.

krisiz

Avatar

Als Predator fan moet ik het met pijn in mijn hart toegeven;
The Predator was een flutfilm...

Artificialis

Avatar

Pacific Rim: Uprising de slechtste die ik heb gezien, maar er zitten ongetwijfeld nog ergere films tussen.

Sharky13

Avatar

Ik heb de meeste niet gezien, maar gezien mijn verwachtingspatroon omtrent deze twee films, moet ik toch kiezen voor Jurassic World 2 en Venom. Venom veel meer van verwacht, stoer personage maar viel best wel erg tegen (ondanks de altijd wel dikke prima Tom Hardy). JW2 sloeg bij vlagen nergens op, al helemaal niet het 'geheim' rondom dat meisje, voegde helemaal niets toe. Zwakke film helaas, want ben wel fan van de franchise.

SAS1982

Avatar

Sowieso 2018 een tegenvallend filmjaar.

Darkknight21

Avatar

Vond the predator net leuk veel humor erin en actie en ja fifty shades free een vrouwen film tuurlijk gaat die veel stemmen krijgen . Voor mij mortal engines de slechtse

Artificialis

Avatar

JIGSAW8 "Kan iemand mij uitleggen waarom iedereen zo'n tering hekel heeft aan jurrasic world 2. Zo slecht was t toch ook weer niet?"

De eerste Jurassic Park was een sfeervolle, wetenschappelijk onderbouwde thriller met animatronics en special effects die als doel hadden deze prehistorische beesten op een realistische manier in beeld te brengen.

Fallen Kingdom is een ongeloofwaardige monstershow met CGI figuren die binnen enkele seconden door helikopters heen en weer geslingerd kunnen worden, in Britse landhuizen rondhollen en voortdurend als cartoonfiguren in beeld worden gebracht. Alles in de film straalt nepheid uit, nooit heb ik het gevoel naar echte gebeurtenissen te kijken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair