Humor

Gaaf! John Malkovich te zien als de Joker

Een opvallend fotografieproject.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 07:55 in Humor
Acteur John Malkovich verkleedde zich voor een photoshoot als de Joker. De acteur speelde nog nooit in een grote superheldenfilm, maar lijkt daar wel geschikt voor te zijn als we hem zo zien.

De Joker staat ook wel bekend als de Clown Prince of Crime van Gotham City en verscheen voor het eerst in Batman #1 in 1940. De afgelopen jaren speelden heel wat acteurs de rol, waaronder Jack Nicholson, Heath Ledger en Jared Leto en spraken onder meer Mark Hamill en Troy Baker de stem van het personage in. En straks is ook Joaquin Phoenix te zien als de Joker.

Nu mogen we ook John Malkovich toevoegen aan de lange lijst van acteurs die in de huid va de Joker is gekropen. Dat is niet voor een film, maar voor een project van Sandro Miller. Voor dat project kroop Malkovich in de huid van een boel verschillende mensen, om zo bekende en iconische foto's na te maken. Onderdeel daarvan is ook onderstaande reeks beelden van de Joker, die inspiratie haalden uit Jack Nicholsons versie.


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Goeie acteur maar persoonlijk vindt ik hem niks als Joker .

nieuwslaatste nieuws

meest populair