'Spy Kids'-acteur trouwt met wereldberoemde zangeres

'Spy Kids'-acteur trouwt met wereldberoemde zangeres

Daryl Sabara en Meghan Trainor zijn officieel getrouwd.

Acteur Daryl Sabara - voornamelijk bekend van zijn rol als Juni Cortez in de Spy Kids-films - is vorige week zaterdag in het huwelijksbootjes gestapt met niemand minder dan popster Meghan Trainor. Het was een extra bijzondere dag, want Trainor was ook nog eens jarig.

Daryl Sabara (26) is afgelopen zaterdag getrouwd met zijn grote liefde Meghan Trainor (25), zo weet het Amerikaanse blad People exclusief te melden. De huwelijksceremonie vond plaats in hun eigen achtertuin. De twee hebben samen een woning in Los Angeles, Amerika. "Ik ben de gelukkigste man ter wereld", laat Sabara weten. "Dit is het begin van een geweldig nieuw leven", aldus Trainor. "Ik heb veel meer gekregen dan ik ooit kon wensen".

"Dear Future Husband"
Sabara en Trainor leerden elkaar kennen in 2014. Pas twee jaar later kregen ze echter een relatie. In 2017 ging Sabara op zijn knieën en vroeg hij Trainor ten huwelijk. Trainor is een bekende zangeres en scoorde grote hits met haar nummers als All About That Bass, Lips Are Movin en Dear Future Husband. Op dit moment zit ze ook in de jury van een talentenjacht.

NieuwsFilm

meest populair