Rapster Nicki Minaj spreekt stem 'Angry Birds 2' in

Rapster Nicki Minaj spreekt stem 'Angry Birds 2' in

Het is niet de eerste acteerklus van deze kleurrijke muziekvogel.

Rapster Nicki Minaj is gecast in The Angry Birds Movie 2 - het vervolg op de succesvolle animatiefilm The Angry Birds Movie uit 2016, zo weet het Amerikaanse vakblad Variety te melden. Minaj vult een indrukwekkend lijstje met namen aan.

Bekijk de afbeelding
Rovio Entertainment en Sony Pictures werken volop aan The Angry Birds Movie 2. Deze tweede animatiefilm van de franchise zal worden geregisseerd door Thurop Van Orman en John Rice. Variety weet nu te melden dat Nicki Minaj ook een stem in de film gaat verzorgen. Andere castleden zijn onder meer Peter Dinklage, Bill Hader en Josh Gad.

Over Nicki Minaj
Dit is niet eerste stemmenrol voor Minaj. Eerder sprak ze al de stem in van de jonge mammoet Steffie in Ice Age: Continental Drift (2012). Ook verscheen ze in films als Barbershop: A Fresh Cut (2016) en The Other Woman (2014). Haar bekende muzieknummers zijn onder meer Starships, Super Bass en Anaconda.

Over Angry Birds
The Angry Birds Movie is gebaseerd op de populaire gameserie Angry Birds. In totaal zijn de spellen maar liefst vier miljard keer gedownload. Dat er een vervolgfilm komt, is niet verrassend, aangezien de eerste film wereldwijd ruim 350 miljoen dollar wist op te halen. De boze vogels vliegen op 21 augustus 2019 de Nederlandse bioscoopzalen binnen.

NieuwsFilm

meest populair