Vierde 'Back to the Future' onmogelijk

Vierde 'Back to the Future' onmogelijk

De makers van de eerdere trilogie hebben goede redenen.

In een Hollywood dat graag oude klassiekers en zelfs nieuwere films graag een nieuw leven geeft, zou een nieuwe Back to the Future niet onlogisch zijn. Het gebeurde al met films als Ghostbusters, RoboCop en vele andere films (en series). Een vierde Back to the Future gaat er niet komen. Volgens Bob Zemeckis is het zelfs onmogelijk.

In gesprek met Yahoo! reageerde Zemeckis op een recente poll waaruit blijkt dat veel mensen graag meer Back to the Future willen zien: "Wat ik denk dat de fans echt willen zeggen, is dat ze deze film echt leuk vinden en dat als het mogelijk is, dat ze er meer van willen zien. Maar ze begrijpen dat het niet kan."

En de reden is op zich glashelder gezien de situatie rond hoofdrolspeler Michael J. Fox die Parkinson heeft. "Zoals je vast wel weet, heeft Michael J. Fox Parkinson. Het idee om weer een Back to the Future-film te maken zonder Michael J. Fox is hetzelfde als ik zou zeggen dat ik een volledig biefstuk-diner zou maken, maar dan zonder het vlees. Dat kun je niet maken," aldus scenarioschrijver Bob Gale over het maken van een film zonder Fox die in de reeks Marty McFly speelde, naast Christopher Lloyds Dr. Emmett Brown.



NieuwsFilm

meest populair