Hoe Jim Carrey er mogelijk uitziet als Dr. Robotnik in 'Sonic the Hedgehog'

Dit zou zomaar eens de beste versie kunnen zijn.

Even geleden stonden de posters voor Paramount Pictures' live-action CG-animatiefilm Sonic the Hedgehog volop in de spotlight. De eerste afbeeldingen van het gamefiguurtje werden namelijk niet echt goed ontvangen. Het deed veel fans gelijk afvragen hoe de slechterik Dr. Robotnik eruit zou kunnen komen te zien.

Hieronder zie je een fan-afbeelding van ene willgray_art die op zijn Instagram een creatief hoogstandje opleverde. Op de poster zien we zijn interpretatie van de slechterik Dr. Robotnik die gespeeld gaat worden door Jim Carrey (Yes Man). De creatieveling laat het geheel overigens nog redelijk dicht op het originele figuurtje aansluiten, inclusief het kale hoofd, de blauwe zonnebrilglazen en de rode snor. Al is die laatste nu niet zo groot als de game-versie. Ook zijn kleding is (uiteraard) realistischer weergegeven.


In Sonic the Hedgehog komt de stem van het titelfiguurtje van Ben Schwartz (Night School, Parks and Recreation) en is James Marsden (X-Men: The Last Stand, Westworld) te zien als de politieagent Tom Wachowski. Zij zullen het ongetwijfeld gaan opnemen tegen Carrey's Robotnik.

In de film van Jeff Fowler zijn er ook rollen voor Tika Sumpter, Adam Pally en Neal McDonough en op 12 december 2019 sprint Sonic door de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair