Humor

Absurde Japanse Spider-Man in 'Into The Spider-Verse 2' op één voorwaarde

Producent en scenarioschrijver Phil Lord sluit een deal.

door Jeffrey Kouters om 10:37 in Humor
Sony's animatiefilm Spider-Man: Into The Spider-Verse is ontzettend goed ontvangen door critici en fans. De filmstudio werkt dan ook al aan vervolg. Veel fans hopen daarin de Spider-Man uit de Japanse serie uit 1978 te zien. Producent en scenarioschrijver Phil Lord staat open voor het idee, maar stelt wel een duidelijke voorwaarde. Lees hieronder alle details.


Phil Lord heeft een fan via Twitter beloofd dat de Japanse Spider-Man in Into The Spider-Verse 2 zal verschijnen als de eerste film $200 miljoen weet op te halen in Amerika.


Box Office-analisten voorspellen echter dat Into The Spider-Verse in totaal zo'n $175 miljoen op gaat halen in de Verenigde Staten. Niet genoeg dus om te voldoen aan de voorwaarde van Lord. Toch lijkt de producent open te staan voor de introductie van deze versie. Wellicht krijgen we de Japanse Spider-Man dan ook alsnog te zien in het vervolg.

Over de Japanse Spider-Man
Deze absurde Japanse televisieserie nam het niet zo nauw met het bronmateriaal uit de stripboeken. Zo was Spider-Man geen student, maar een motorcrosser die werd gebeten door een alien van een spinnenplaneet, die hem vervolgens een vliegende auto en gigantische robot gaf om mee te vechten. De makers van Honest Trailers namen de serie onlangs al op de hak.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Boeien Zolang het maar een goed verhaal heeft en niet te snel afgeraffeld wordt. Eerste deel was geweldig.

Marklar

Avatar

echt genoten van de film, maar een vervolg hoeft voor mij niet perse weer meerdere spider-man's te laten zien. Een gewoon verhaal waar de schurk(en) wat meer aandacht krijgen mag van mij ook wel. Die andere spider-man's vond ik niet heel veel toevoegen uiteindelijk, op 2 stuks na

nieuwslaatste nieuws

meest populair