Video

IJzige trailer 'Arctic' zet Mads Mikkelsen voor helse opgave

Ideale rol voor de topper Mikkelsen.

door Bram de Groot om 09:18 in Video
Van regisseur Joe Penna (MysteryGuitarMan) en Bleecker Street verschijnt later dit nieuwe filmjaar de film Arctic, bestempeld als één van de beste films over overleven. En in het drama gaat het dan ook maar over één ding: het overleven van Mads Mikkelsens personage Overgård in het ijzige Noordpoolgebied.

Mikkelsens Overgård strandt daar na een vliegtuigcrash. Hij moet beslissen of hij in de relatieve veiligheid van zijn geïmproviseerde kamp blijft of dat hij voor een dodelijke tocht door het onbekende kiest in de hoop er levend vanaf te komen.

Op de IMDb staat alleen Mikkelsens personage met naam aangegeven. De enige andere acteur is Maria Thelma Smáradóttir, met de aanduiding "jonge vrouw" - ook te zien in de onderstaande beelden.


Het drama over de helse tocht debuteerde in 2018 tijdens het Cannes Film Festival waar regisseur Penna werd genomineerd voor een Golden Camera. Vanaf 14 maart draait Arctic in de Nederlandse bioscoopzalen. Eerder verschenen onderstaande drie posters.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SAS1982

Avatar

Nice, ga ik ook checken

Scamander

Avatar

Binnen twee weken ook te zien tijdens het PAC-festival!

lamoteg

Avatar

Als ik die man hoor Engels praten ben ik blij dat er ondertitels bestaan.

Sunspot

Avatar

Mooi, eindelijk weer een survival film en in de ijzige kou ook nog Smiley face , hou hier van.

Moviemagic

Avatar

Sunspot "Mooi, eindelijk weer een survival film en in de ijzige kou ook nog Smiley face , hou hier van. "Zou je niet zeggen met jouw naam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Sunspot

Avatar

haha Smiley face.

Ja, daarom, word genieten voor mij straks Smiley face.

nieuwslaatste nieuws

meest populair