Video

''Superpak 'The Predator' afschuwelijk''

Schrijver over kritiek en eigen kritiek op The Predator.

door Bram de Groot om 07:25 in Video
Met een wereldwijde opbrengst van bijna $190 miljoen was The Predator een kleine financiële flop. Erger was misschien de kritiek op de film van Shane Black (The Nice Guys, Iron Man 3) en schrijver Fred Dekker. De laatste laat nu weten wat hij van de kritiek vindt, en laat ook weten dat hij zich niet in die laatste scène kon vinden.


"We leven in een cultuur die zo kakofonisch is dat we ons soms vastklampen aan onze mening. Of we zijn te gehecht aan onze jeugdherinneringen, aan dingen waarvan we houden. Sommigen voelen zich verraden bij iedere poging van het hanteren van een andere benadering. In alle openheid heb ik veel problemen met de film (ik heb ook een hekel aan het einde van de superpak!), maar ik heb er drie jaar aan gewerkt en deze is vernield door giftige fans die geen idee hebben hoe moeilijk het is om alles op het witte doek te krijgen... dat doet pijn."

Black en Dekker zijn zeker niet de hoofdverantwoordelijken voor de flop en de kritiek. 20th Century Fox greep achter de schermen flink in, aangezien de studio zich niet kon vinden in het eindresultaat. Het lijkt er dan ook op dat het geïntroduceerde superpak niet het idee is van de schrijver. Check de clip hieronder!10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

mrPitchBlack

Avatar

Echt, deze film was zo crap!! Wat een aanfluiting. Er zijn genoeg Predator comics die een veel beter verhaal hebben dan dit!

RoberPaulsen

Avatar

Waarom zoveel nieuws een jaar nadat deze flutfilm uitkwam?

Civilian Supreme

Avatar

Waardeloze film met alleen maar slechte ideeen. Eigenlijk een voorbeeld hoe je NIET een predator film moet maken.

Ik vond trouwens de comic van Batman vs Predator erg goed, die mogen ze van mij wel verfilmen. Alles beter dan waar ze nu mee komen.

Maac

Avatar

Filmtotaal "Black en Dekker"
Haha, was deze bewust?

On topic: ik begrijp het commentaar van Black, maar je hebt wel te maken met publiek dat een bioscoopkaartje koopt voor jouw film. Natuurlijk is die mening belangrijk. Met de rommel die Black de laatste jaren heeft gemaakt mag hij blij zijn dat hij nog budget krijgt.

Decepticon

Avatar

Tja, idd, moet je maar met betere ideeën komen.
Dat die laatste scène met dat gare pak überhaupt goed is bevallen tijdens de testscreenings en dat dat na de release van de film compleet afgebrand wordt door iedereen.
Het zal idd niet meevallen om elke keer iets nieuws te bedenken, maar deze film zit idd vol met slechte ideeën.

Devenace

Avatar

Nou Black, daar waar je zoveel opties en verhaallijnen hebt, koos jij/jullie voor de meest slechte.
Je had ook gewoon kunnen weigeren.

Zembo

Avatar

Draak van een film. Niet immers voor herhaling vatbaar.

Sunspot

Avatar

Vond dit geen probleem, zag er vet uit, hoewel, eigenlijk wel, hoe kan dat pak niet merken dathet een ander wezen is, beetje raar. Maar plot.

De film was gewoon teleurstellend, had echt gehoopt dat Shane Black zou begrijpen waar Predator over ging, maar nee, of deels dan.

Hij moest weer met bullshit komen, teveel gewoon. Maar kijk ook naar Iron Man 3 man, zo slecht was dat, als dat de 1e film was in de Iron Man franchise, dan had het zeker niet zoveel opgehaald.

Maar goed, weg met Shane Black.

Skihvo

Avatar

Dit pak werd The Predator killer genoemd maar ze konden het beter de Franchise killer noemen! Ik had heel veel vertrouwen in Shane Black vooral omdat hij in de 1ste predator film speelde en het zou begrijpen hoe zo'n film moest zijn maar helaas verpesten hij de film schandalig erg, jammer en hopelijk is er een volgende regisseur die van de volgende film wel iets moois kan maken want dat kan wel met zo'n vet wezen!

Colin20

Avatar

Ik snap niet dat jullie zo'n zeikerds zijn. Ik vond t een goede film met genoeg actie naar mijn smaak. En t pak zag er gewoon vet cool uit. En trouwens mrPitchBlack, comics zijn vele malen anders dan films. Kijk eerst deel een tot de laatste en oordeel dan maar.

nieuwslaatste nieuws

meest populair