''Superpak 'The Predator' afschuwelijk''

''Superpak 'The Predator' afschuwelijk''

Schrijver over kritiek en eigen kritiek op The Predator.

Met een wereldwijde opbrengst van bijna $190 miljoen was The Predator een kleine financiële flop. Erger was misschien de kritiek op de film van Shane Black (The Nice Guys, Iron Man 3) en schrijver Fred Dekker. De laatste laat nu weten wat hij van de kritiek vindt, en laat ook weten dat hij zich niet in die laatste scène kon vinden.


"We leven in een cultuur die zo kakofonisch is dat we ons soms vastklampen aan onze mening. Of we zijn te gehecht aan onze jeugdherinneringen, aan dingen waarvan we houden. Sommigen voelen zich verraden bij iedere poging van het hanteren van een andere benadering. In alle openheid heb ik veel problemen met de film (ik heb ook een hekel aan het einde van de superpak!), maar ik heb er drie jaar aan gewerkt en deze is vernield door giftige fans die geen idee hebben hoe moeilijk het is om alles op het witte doek te krijgen... dat doet pijn."

Black en Dekker zijn zeker niet de hoofdverantwoordelijken voor de flop en de kritiek. 20th Century Fox greep achter de schermen flink in, aangezien de studio zich niet kon vinden in het eindresultaat. Het lijkt er dan ook op dat het geïntroduceerde superpak niet het idee is van de schrijver. Check de clip hieronder!



NieuwsFilm

meest populair