Algemeen

Trailers 'Avengers: Endgame' richten zich op eerste 15 tot 20 minuten

Dus wat we reeds zagen komt uit het begin van de vierde Avengers-film.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Volgens Marvel Studios-baas Kevin Feige krijgen we tijdens de promotie voor Avengers: Endgame vooral beelden te zien uit de eerste vijftien tot twintig minuten. De bejubelde filmmaker sprak met MTV over de film, en andere zaken.

Tegenover MTV gaf Feige ook aan dat de titel al veel langer bekend is dan wordt verondersteld. "De titel was er al voordat we begonnen met de ontwikkeling van de film. [...] Ja, dus Doctor Strange zegt die zin omdat we wisten dat het de titel zou zijn," aldus Feige.

In de rest van de promotie zullen we dus niet veel meer te zien krijgen dan beelden uit de eerste twintig minuten van Endgame. Feige noemde het gerucht "enigszins accuraat" en volgens Feige willen ze "veel opwinding genereren zonder een van de vele, vele, vele geheimen prijs te geven." Hij vindt het Disney-marketingteam de beste ter wereld.

Ook gaf hij aan dat Aquaman geweldig vond en dat hij DC steunt, en dus ook Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn die Suicide Squad 2 gaat maken voor DC. Daarna bevestigde hij dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 er gewoon gaat komen. Hij wilde er verder niets over kwijt.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Sympathieke vent en ik hoop dat hij dat kan blijven en er niet één of ander schandaal de kop op steekt.

Mav Damian

Avatar

Off topic: Dave Bautista werkt terug samen met Denis Villeneuve.
https://deadline.com/2019/01/dave-bautista-dune-denis-villenueve-legendary-timothee-chalamet-guardians-of-the-galaxy-1202530763/

Frietgezicht

Avatar

Prima. Lastig om trailers niet te kijken dus dat ze weinig weggeven erin ben ik blij mee. Zo’n grote lange film kijken met zo weinig beelden zou uniek zien in deze eeuw.

Gremlin06

Avatar

waar blijven ze die die fan-made posters vandaan halen?

Zembo

Avatar

Ik ga off the grid omtrent deze film. Alle promo materiaal en/of trailers laat ik mij voorbij gaan. Deze film komt 1 dag nadat ik terug kom uit Marokko uit. Dus ik ga van het ene magisch momentje naar het andere.

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

Is the title of the fourth Avengers ever spoken in Infinity War?

Joe Russo: No.

En daarom vertrouw ik geen enkele zeikerd meer.

Marklar

Avatar

zou mooi zijn als ze dat vast houden. Normaal gesproken zit je toch vaak een film te kijken met het idee dat ze nog op die en die locatie moeten komen want dat zat in de trailer

chefry1983

Avatar

Ik heb alleen de eerste trailer gezien en ga verder ook niets kijken. Dat houd het lekker spannend

Goku32

Avatar

Gewoon zo min mogelijk laten zien van trailers, dat is het beste vind ik

NieuwsFilm

meest populair