Trailers 'Avengers: Endgame' richten zich op eerste 15 tot 20 minuten

Trailers 'Avengers: Endgame' richten zich op eerste 15 tot 20 minuten

Dus wat we reeds zagen komt uit het begin van de vierde Avengers-film.

Volgens Marvel Studios-baas Kevin Feige krijgen we tijdens de promotie voor Avengers: Endgame vooral beelden te zien uit de eerste vijftien tot twintig minuten. De bejubelde filmmaker sprak met MTV over de film, en andere zaken.

Tegenover MTV gaf Feige ook aan dat de titel al veel langer bekend is dan wordt verondersteld. "De titel was er al voordat we begonnen met de ontwikkeling van de film. [...] Ja, dus Doctor Strange zegt die zin omdat we wisten dat het de titel zou zijn," aldus Feige.

In de rest van de promotie zullen we dus niet veel meer te zien krijgen dan beelden uit de eerste twintig minuten van Endgame. Feige noemde het gerucht "enigszins accuraat" en volgens Feige willen ze "veel opwinding genereren zonder een van de vele, vele, vele geheimen prijs te geven." Hij vindt het Disney-marketingteam de beste ter wereld.

Ook gaf hij aan dat Aquaman geweldig vond en dat hij DC steunt, en dus ook Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn die Suicide Squad 2 gaat maken voor DC. Daarna bevestigde hij dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 er gewoon gaat komen. Hij wilde er verder niets over kwijt.



NieuwsFilm

meest populair