'Venom 2' officieel in de maak!

De grote namen keren terug.

Met een wereldwijde opbrengst van ruim $850 miljoen was Venom een ware monsterhit. Ondanks een matig ontvangst wist de Marvel-film van Sony Pictures en regisseur Ruben Fleischer het nieuwste superheldenuniversum - Sony's Marvel Universe - een uitstekende aftrap te geven. Nu is Venom 2 officieel aangekondigd.

Via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dat scriptschrijver Kelly Marcel, ook betrokken bij deel één, werkt aan het verhaal van het vervolg. Ook is bevestigd dat Tom Hardy (Eddie Brock / Venom), Woody Harrelson (slechterik Cletus Kasady / Carnage) en Michelle Williams als Anne Weying terugkeren. Of ook regisseur Fleischer - die nu werkt aan Zombieland 2 - weer van de partij is, is nog niet bekend. Mogelijk wordt er nog gekeken naar zijn agenda.

In 2020 twee Marvel-films van Sony
Verleden jaar werd al duidelijk dat er in 2020 twee films gaan verschijnen in het universum. Ondanks dat toen nog geen titels duidelijk waren, lijken dit Venom en Morbius The Living Vampire van regisseur Daniel Espinosa en met Suicide Squad-acteur Jared Leto te gaan worden. Officieel is op dit punt nog niets bevestigd.

NieuwsFilm

meest populair