Derde Spider-Man spin-off in de maak: 'Morbius the Living Vampire'

Sony Pictures heeft haast met hun Marvel Universe.


Sony Pictures neemt zijn Marvel Universe klaarblijkelijk zeer serieus. Nadat onlangs de productie startte voor Venom en over een paar maanden de opnames aanvangen voor Silver and Black, meldt The Hollywood Reporter nu dat er ook een film in ontwikkeling is rond het personage Morbius the Living Vampire.

Het script voor de film is al klaar. Deze is geschreven door Burk Sharpless en Matt Sazama, verantwoordelijk voor de nieuwe Power Rangers-film welke eerder dit jaar verscheen. Ook schreven ze de scripts voor films als Dracula Untold en The Last Witch Hunter. Het project is al enige tijd in het geheim in ontwikkeling en het lijkt erop dat Sony er gelukkig mee is. Volgens The Hollywood Reporter is nu de jacht op een regisseur geopend.

Morbius the Living Vampire verscheen voor het eerst in de comic 'Amazing Spider-Man #101', een eerste deel in een reeks die niet door Stan Lee is geschreven. Dr. Michael Morbius heeft een zeldzame bloedziekte. Als hij zichzelf probeert te genezen krijgt hij superkrachten, inclusief vampiertanden en de bekende dorst naar bloed.

Venom moet volgend jaar oktober verschijnen en Silver and Black staat gepland voor februari 2019. Naar verwachting heeft Tom Hollands Spider-Man geen aandeel in de Marvel-films van Sony Pictures.

NieuwsFilm

meest populair