Algemeen

Derde Spider-Man spin-off in de maak: 'Morbius the Living Vampire'

Sony Pictures heeft haast met hun Marvel Universe.

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Sony Pictures neemt zijn Marvel Universe klaarblijkelijk zeer serieus. Nadat onlangs de productie startte voor Venom en over een paar maanden de opnames aanvangen voor Silver and Black, meldt The Hollywood Reporter nu dat er ook een film in ontwikkeling is rond het personage Morbius the Living Vampire.

Het script voor de film is al klaar. Deze is geschreven door Burk Sharpless en Matt Sazama, verantwoordelijk voor de nieuwe Power Rangers-film welke eerder dit jaar verscheen. Ook schreven ze de scripts voor films als Dracula Untold en The Last Witch Hunter. Het project is al enige tijd in het geheim in ontwikkeling en het lijkt erop dat Sony er gelukkig mee is. Volgens The Hollywood Reporter is nu de jacht op een regisseur geopend.

Morbius the Living Vampire verscheen voor het eerst in de comic 'Amazing Spider-Man #101', een eerste deel in een reeks die niet door Stan Lee is geschreven. Dr. Michael Morbius heeft een zeldzame bloedziekte. Als hij zichzelf probeert te genezen krijgt hij superkrachten, inclusief vampiertanden en de bekende dorst naar bloed.

Venom moet volgend jaar oktober verschijnen en Silver and Black staat gepland voor februari 2019. Naar verwachting heeft Tom Hollands Spider-Man geen aandeel in de Marvel-films van Sony Pictures.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Dukat

Avatar

Wow, dus geschreven door topschrijver als ik naar zijn eerdere filmscripts kijk... Ik heb alle vertrouwen in deze film.

nooffencetaken

Avatar

En daarom lieve mensen, slaagt Disney wel en Sony niet.
.....

SUKKELS

Master Of Films

Avatar

Bij deze wil ik een pluim aan Gul Dukat geven Smiley face

Thiver

Avatar

En toen flopte Venom en gingen al deze spin-offs gelijk weer van tafel.

Robbepost

Avatar

Dus wij vinden allemaal dat Morbius the living Vampire een idee is zonder potentieel en bij Sony denken ze blijkbaar dat het geweldig wordt.........

Ik voel een 1-0 voor ons team aan komen!

Master Of Films

Avatar

Als ik de betekenis zoek van "De moed of het hart in de schoenen doen zinken" dan staat daar vast en zeker. Sony Pictures. Wat een mazzel voor Sony dat ze iig wel op hun Playstation en camerasensoren kunnen teren. Van hun filmafdeling gaan ze het niet van redden. :P

SuPa

Avatar

Sony moet gewoon stoppen met Spiderman en hun eigen universe. Snap ook niet waarom ze dit doen. Een spiderman universe opzetten zonder spiderman.

Sunspot

Avatar

Vind Morbius altijd wel cool.

Ben toch benieuwd wat ze met Spiderman gaan doen mocht het Sony Universum een groot genoeg succes zijn.

Misschien halen ze Spiderman wel terug, maar pas nadat de phase 4 of zo van MCU gaat starten, na Thanos films dus.

NieuwsFilm

meest populair