Algemeen

'Star Trek 4' lijkt nu echt dood

Al is er nog een beetje hoop: Quentin Tarantino?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De Star Trek-rebootfilms Star Trek uit 2009, Star Trek: Into Darkness uit 2013 en Star Trek Beyond uit 2016 hebben uiteraard de nodige fans. Toch lijkt het de blijven bij deze "trilogie", aangezien de regisseur die voor Star Trek 4 was aangetrokken nu start aan een ambitieus nieuw project.

S.J. Clarkson is volgens Deadline namelijk door HBO aangetrokken om de pilot voor de Game Of Thrones-prequelserie te regisseren. En dit betekent dat ze voorlopig geen tijd zal hebben voor Star Trek. En hiermee lijkt na al flink wat andere twijfels toch wel aangenomen te kunnen worden dat het vertrouwen in een derde vervolg op Star Trek (2009) tot een dieptepunt is gezonken en dat Paramount een vierde deel laat schieten.

Dan Quentin Tarantino?
De fans moeten nu vooral hopen dat de plannen rond een R-rated Star Trek-film worden doorgezet. Deze zou geregisseerd moeten gaan worden door Quentin Tarantino. Helaas is er ook over dat project al een tijdje geen concreet nieuws voorbijgekomen.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Hoorde het gisteravond live op Midnight's Edge podcast. En niet geheel toevallig was er ook nieuws dat Alex Kurtzman de Star Trek franchise verder gaat uitbouwen voor CBS All Access. Echter dat zijn geen Kelvin Stark Trek series, aangezien alleen Paramount daar de rechten voor heeft. De enige hoop op een nieuwe Star Trek film is QT.

GreenHornet

Avatar

ik zou graag een film willen over Star Trek the Next Generation met James McAvoy als Jean-Luc Picard

chefry1983

Avatar

Jammer. Ik vond het prima films om te kijken. Dan maar hopen dat QT toehapt.

Sparrow_LW

Avatar

Jammer, erg jammer. Ik vond de reboot prima geslaagd eigenlijk. Alleen Beyond was wat minder, maar goed de oorspronkelijke serie films waren ook niet allemaal even goed. Voorlopig nog maar een weekje wachten op seizoen 2 van Star Trek: Discovery. Na even wennen ook een prima serie geworden, hoop dat ze in seizoen 2 verder kunnen groeien....

Goku32

Avatar

Laten we het hopen want de 2 andere waren wel 2 goeie films vind ik

Artificialis

Avatar

Beyond was een tegenvaller, maar Star Trek en Into Darkness waren geen verkeerde films. Hopelijk komen er toch nog vervolgfilms op gang.

SeanDeNiro

Avatar

Over een maand dus een aankondiging voor het nieuwe deel.

Civilian Supreme

Avatar

Jj Abrams moet eerst Star Wars redden, daarna kan hij Star Trek redden. Elke keer als hij weggaat wordt de boel verprutst.

Thiver

Avatar

Vind het alle drie erg prettige films, maar het is volkomen begrijpelijk dat Paramount de handdoek in de ring gooit. Deze films zetten lang niet zoveel geld om als de studio zou willen (en leveren naar verhouding ook steeds minder op) en naar verluidt staat Paramount al een poosje in de rode cijfers. Ik acht de kans groot dat deze studio dit soort dure projecten loslaat en vooral gaat inzetten op films met een hoog rendement zoals A Quiet Place afgelopen jaar. Jammer, want ik had best een vierde deel willen zien, maar na deze geslaagde trilogie vind ik het ook prima er afscheid van te nemen.

Frietgezicht

Avatar

Probleem voor mij met Star Trek is dat het te simpel is. Je hebt een groep vaste karakters en die beleven dan elke film een ander avontuur.
The Last Jedi viel tegen maar heeft toch memorabele momenten al is het maar om Yoda weer te zien of Luuk. Gebeurtenissen en karakters uit een (ver) verleden kunnen ook nog een rol spelen waar Star Trek meer Fast & Furious werd met onzin en nog matige badguys ook in deel 3 die met hun makeup aan Buffy badguys deden denken.
De diepgang ontbreekt.

Ik snap niet hoe ze zoveel Star Trek series konden maken met deze onzin.

Deel 1 en 2 van de remakes waren nog wel aardig, deel 3 bagger.
En die zogenaamde topper Wrath of Kahn laatst geprobeerd, wat een bagger.

Bigds9fan

Avatar

De 1ste 2 reboot films waren ok. Als je alle plotgaten negeert wel redelijk maar doe je dat niet dan zijn ze gewoon slecht.

De laatste was iets beter maar echt geweldig was het niet.

Maar het zou jammer zijn als het 4de deel niet doorging.

nieuwslaatste nieuws

meest populair