Margot Robbie wordt 'Barbie'!

Margot Robbie wordt 'Barbie'!

Warner Bros. heeft de film opgepakt.

Het Amerikaanse filmvakblad Variety weet te melden dat Warner Bros. en speelgoedfabrikant Mattel een samenwerking zijn aangegaan om een bioscoopfilm te maken rondom de iconische pop Barbie. Hollywoodster Margot Robbie is officieel gecast in de hoofdrol en gaat de film mee produceren.

Bekijk de afbeeldingLiefhebbers van Barbie krijgen eindelijk hun zin. Al jaren is er een bioscoopfilm over de bekende speelgoedpop in ontwikkeling en nu lijkt deze er eindelijk te komen. Sony kondigde de film al in 2014 aan en meldde later dat Amy Schumer de hoofdrol zou gaan spelen in wat werd omschreven als een 'moderne, feministische' film. Schumer kon de opnames echter niet combineren met een andere klus en daarom werd Anne Hathaway aangetrokken als haar vervanger.

Nieuwe poging
Het project is inmiddels opgepakt door Warner Bros. en Margot Robbie is gecast in de hoofdrol. Robbie gaat Barbie ook mee produceren via haar productiebedrijf LuckyChap Entertainment. "Barbie maakt kinderen zelfverzekerder. Ze is een inspiratiebron en laat zien dat kinderen over van alles kunnen dromen - van het zijn van een prinses tot een baan als president", laat een enthousiaste Robbie weten. "Ik ben vereerd dat ik deze rol mag spelen en deze film mag maken. Ik weet zeker dat de film een positieve impact zal hebben op veel kinderen".

Er is nog geen regisseur betrokken bij het project, al gaat de naam van Patty Jenkins (Wonder Woman) wel rond volgens sommige Amerikaanse media.

NieuwsFilm

meest populair