Algemeen

'Captain Marvel' gaat voor monsterscore!

De nieuwste Marvel-film gaat los aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Met omzetten van 258,0 miljoen, 207,4 miljoen en 202,0 miljoen dollar voor respectievelijk Avengers: Infinity War, The Avengers en Black Panther heeft Marvel Studios maar liefst drie films die boven de $200 miljoen openden aan de Noord-Amerikaanse bioscoopkassa's. Binnenkort verschijnt Captain Marvel en ondanks dat de $200 miljoen te hoog gegrepen lijkt, komt er wel een monsterscore aan!

Volgens het voorspellende Box Office Pro gaat Captain Marvel voor een start tussen de 140 en 180 miljoen dollar. En dat zou een financiële aftrap zijn die vergelijkbaar is met franchisetoppers Guardians of the Galaxy Vol. 2 ($146,5 miljoen) en Captain America: Civil War ($179,1 miljoen). De eerste vrouwelijke superheldenfilm in het Marvel Cinematic Universe lijkt hiermee sowieso voorbij te gaan aan de start van haar "DC-concurrente" Wonder Woman. Haar film opende in 2017 met 103,3 miljoen dollar en eindigde wereldwijd op 821,8 miljoen dollar.

Miljard is mogelijk
De Noord-Amerikaanse eindstand van Captain Marvel komt volgens Box Office Pro uit op zo'n 465 miljoen dollar. Mocht dit kloppen dan wordt hoogstwaarschijnlijk wereldwijd het miljard gehaald. Overigens blijkt de Noord-Amerikaanse voorverkoop via Fandango van tickets waanzinnig te zijn. Vanaf begin maart zullen we zien hoe het zal uitpakken voor de Marvel-film van Anna Boden en Ryan Fleck.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

800 verwacht ik zelf ook

Goku32

Avatar

Dat meen je niet het is Marvel dus dat er een score word neergezet is niet zo moeilijk om te snappen. Ze halen altijd geld op aan de kassa's

Warhasbegun

Avatar

Ik vind het eigenlijk heel matig dat mensen vaak alleen maar oordelen op de stempel ( als in marvel) die de film heeft en daarom naar de bios gaan. Als wonder woman niet van DC maar van Marvel geweest was deze opening ook hoger geweest.

chefry1983

Avatar

Deze film krijgt hetzelfde effect als black panther. De laatste solo film voor een Avengers film. Dus iedere mcu fan zal deze gaan kijken.

FilmTotaalVerbeteren

Avatar

@Warhasbegun, duidelijk, omdat Marvel al 10 jaar een groot verhaal vertelt waarbij het gewenst is om alles te zien.DC begint pas met een universum, of denk je dat iedereen direct Iron Man 2 ging kijken destijds?Ook vind ik deze voorspellingen vrij nutteloos. Dat deze film veel geld gaat verdienen kan iedereen voorspellen. Als er nu een sneeuwstorm is waardoor niemand nog naar de cinema kan zal deze floppen, dat zou nu is een voorspelling zijn!

Disclaimer: Dit bericht is niet bedoelt als kritiek op Warhasbegun.

Sunspot

Avatar

Denk over miljard deze film, heeft alles ervoor en dat baseer ik op synopsis, trailers en foto's :).

Yep, ik gok op 1,3 miljard.

nieuwslaatste nieuws

meest populair