Celebrity

'Heat'-acteur breidt strafblad uit na vondst heroïne en meth

Naast uit de hand lopende ruzies met oud-geliefden zit Tom Sizemore ook nog steeds aan de drugs.

door FilmTotaal om 06:00 in Celebrity
Tom Sizemore, bekend van Heat en Saving Private Ryan, is het nieuwe jaar begonnen met een nieuwe melding op zijn strafblad. Roddelwebsite TMZ bericht dat de acteur op 5 januari tijdens het autorijden aangehouden is door de politie. Aan de voorzijde had zijn Mercedes E350 geen kentekenplaat en ook waren zijn registratiegegevens verlopen. De heren in blauw doorzochten daarna de wagen en stuitten op een kleine hoeveelheid drugs, zij het groot genoeg om Sizemore en zijn passagier in de boeien te slaan.

Volgens TMZ loopt de 57-jarige acteur echter alweer op vrije voeten. Daarvoor moest er een borg van duizend dollar betaald worden. Minder dan een halve dag zouden ze in de gevangenis hebben gezeten. Sizemore en zijn maat zijn opgepakt wegens het illegaal bezitten van heroïne en crystal meth. Of ze daarvoor aangeklaagd worden is tot nu toe onbekend - de zaak wordt nog doorzien door juristen uit Burbank, Californië.

Voor Sizemore is dit absoluut niet de eerste keer dat hij opgepakt is wegens drugsbezit of drugsgebruik. Naar verluidt worstelt de acteur al sinds zijn 15e met bedwelmende middelen. Ook is hij al meerdere keren in het nieuws verschenen omdat hij zijn vriendin zou hebben mishandeld. De laatste mishandeling stamt uit 2016. Sizemore betwistte de beschuldigingen van zijn vriendin niet en kreeg zodoende diverse straffen toegewezen, waaronder een taakstraf van dertig dagen en moest hij één jaar lang een programma over huiselijk geweld volgen. Door hiermee in te stemmen vermeed de acteur een celstraf van 210 dagen.

NieuwsFilm

meest populair