Celebrity

Jonah Hill begint met Braziliaans jiujitsu en legt uit waarom (foto)

"In stilte heb ik het altijd een mooie vorm van kunst gevonden."

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Rik Timmer om 07:21 in Celebrity
Via zijn account op Instagram heeft The Wolf of Wall Street-acteur Jonah Hill onthuld dat hij zich verdiept heeft in de krijgskunst van Braziliaanse jiujitsu. De Amerikaan, die vorige maand vijfendertig geworden is, plaatste een foto van hemzelf in een jiujitsu-studio en vertelde pas geleden te zijn begonnen. Hij heeft de eerste streep voor de witte band gehaald.

"Ik ben twee maanden geleden met Braziliaanse jiujitsu begonnen en probeer vier tot vijf keer in de week te trainen," begint Hill. "Op de middelbare school werden wij tijdens feestjes door gasten in elkaar geslagen die aan jiujitsu deden. Dus het idee ervan stond me niet aan toen ik opgroeide. Maar in stilte heb ik het altijd een mooie vorm van kunst gevonden."

De acteur legt uit dat hij nu, vele jaren later, de dingen tracht te overwinnen die hem als tiener zwak en onzeker deden voelen. "Het is gewoon verspilde tijd en lessen die je nooit zal leren. Proberen dat te laten gaan. Er is niets dat je nederiger maakt dan een twaalfjarige die jou in je eerste week afmaakt. Vandaag heb ik mijn eerste streep gehaald. Ik weet dat het afgezaagd klinkt, maar het is best gaaf om dingen te doen waarvan je nooit dacht het te kunnen."3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Heel knap van hem, het is inderdaad een mooie sport.

nieuwslaatste nieuws

meest populair