Adamson regisseert Narnia 2

Het werd al verwacht, maar vanaf vandaag is het zeker. Andrew Adamson keert terug als regisseur van The Chronicles of Narnia: Prince Caspian. Walden Media en Disney maakten in januari al bekend, dat de sequal er zou komen.

Adamson, eveneens de regisseur van de eerste verfilming van het boek van C.S. Lewis, gaat het tweede deel over Narnia ook produceren en meewerken aan de totstandkoming van het verhaal. Dat laatste doet hij samen met de schrijvers Christopher Markus en Steve McFeeley. Zij waren ook verantwoordelijk voor de bewerking van The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe. De vier kinderen keren in elk geval terug in Prince Caspian.

In The Chronicles of Narnia: Prince Caspian komen de vier kinderen terug in Narnia, waar inmiddels 1000 jaren zijn verstreken sinds hun vertrek. Het viertal sluit zich aan bij de vriendelijke bewoners van het land, die zijn weggejaagd naar een schraal en troosteloos deel van Narnia. Hun taak is om de de wrede koning Miraz van de troon te stoten, zodat de jonge Prince Caspian deze kan overnemen en Narnia weer vrede zal brengen.



NieuwsFilm

meest populair