Algemeen

'Deadpool 3' pas na 'X-Force'

De vraag is natuurlijk of de overname van Fox door Disney geen roet in het eten gaat gooien.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Zilko Tarici om 11:52 in Algemeen
Deadpool-scenaristen Rhett Reese en Paul Wernick zijn hot in Hollywood en werken momenteel aan een groot aantal filmprojecten. Een van deze projecten is natuurlijk Deadpool 3. Volgens de scenaristen wil 20th Century Fox eerst X-Force van de grond krijgen, voordat er wordt gestart met een derde deel. Aldus Reese:

"Volgens de chronologie die we hebben gepland komt eerst X-Force, voordat we overgaan op Deadpool 3. Een beetje zoals de volgorde Iron Man 1, Iron Man 2, Avengers, Iron Man 3 dus. X-Force wordt niet door ons geschreven. Drew Goddard schrijft het script en zal regisseren; althans volgens het huidige plan. Wij zijn er dus niet bij betrokken. We gaan er wel van uit dat er een Deadpool 3 komt, maar voorlopig ligt alle focus op X-Force. We spreken constant met Ryan en hebben wel al een hoop ideeën voor een derde film."

De fusie van Disney en Fox, die waarschijnlijk in maart wordt doorgezet, zou natuurlijk nog roet in het eten kunnen gooien. Hopen jullie dat X-Force en Deadpool 3 er gewoon komen?

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Innocent

Avatar

Deadpool 3 komt er zeker, niemand zal een cash cow zoals DP aan de kant gooien

Renegade

Avatar

Hopen? Die moet er gewoon komen.....

Sunspot

Avatar

Moet zeker komen en Deadpool 3 moet R-rated.

nieuwslaatste nieuws

meest populair