'Deadpool 3' pas na 'X-Force'

'Deadpool 3' pas na 'X-Force'

De vraag is natuurlijk of de overname van Fox door Disney geen roet in het eten gaat gooien.

Deadpool-scenaristen Rhett Reese en Paul Wernick zijn hot in Hollywood en werken momenteel aan een groot aantal filmprojecten. Een van deze projecten is natuurlijk Deadpool 3. Volgens de scenaristen wil 20th Century Fox eerst X-Force van de grond krijgen, voordat er wordt gestart met een derde deel. Aldus Reese:

"Volgens de chronologie die we hebben gepland komt eerst X-Force, voordat we overgaan op Deadpool 3. Een beetje zoals de volgorde Iron Man 1, Iron Man 2, Avengers, Iron Man 3 dus. X-Force wordt niet door ons geschreven. Drew Goddard schrijft het script en zal regisseren; althans volgens het huidige plan. Wij zijn er dus niet bij betrokken. We gaan er wel van uit dat er een Deadpool 3 komt, maar voorlopig ligt alle focus op X-Force. We spreken constant met Ryan en hebben wel al een hoop ideeën voor een derde film."

De fusie van Disney en Fox, die waarschijnlijk in maart wordt doorgezet, zou natuurlijk nog roet in het eten kunnen gooien. Hopen jullie dat X-Force en Deadpool 3 er gewoon komen?

NieuwsFilm

meest populair