Algemeen

Woede over nieuwe reboot 'Ghostbusters'

Hoe zit het dan met de film uit 2016?

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Ghostbusters-actrice Leslie Jones is bepaald niet blij met de aankomende reboot van Jason Reitman. Jones speelde in de bepaald niet positief ontvangen en door tegenslagen geteisterde reboot uit 2016 van regisseur Paul Feig. Nu is de actrice dan ook niet blij met de plannen om de franchise weer een reboot te geven.

Op haar Twitter-account laat ze haar ongenoegen weten en dat steekt ze bepaald niet onder stoelen of banken. Ze vindt het een belediging en heeft het gevoel dat de studio nul rekening heeft gehouden met de cast van de vorige film.

Tegelijk moeten de opmerkingen wel enigszins gecorrigeerd worden. De nieuwe film is een reboot, die niet volledig om mannen gaat draaien zoals Jones impliceert. De film volgt vier tieners, twee jongens en twee meisjes, die nu Ghostbusters moeten worden. Dat de actrice niet blij is met de reboot is verder natuurlijk wel te begrijpen.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

lamoteg

Avatar

Ze mag blij zijn dat ze mocht meedoen, ik vond het idee van de omgekeerde rollen Dikke vette 0!! We gaan eens de mannen vrouwen maken en de secretaresse een man.

GreenHornet

Avatar

ik begrijp haar ook wel, waarom hebben ze die film dan ook gemaakt.

Door succes van Stranger Things op Netflix moet er weer een reboot komen.

Master Of Films

Avatar

Weer een schoon voorbeeld hoe je, als bekende persoon, zo niet op Twitter moet gaan uiten. Zeker nu Jones ook nog eens een grote fout maakt dat de reboot alleen om mannen gaat.

Moviemagic

Avatar

lamoteg "Ze mag blij zijn dat ze mocht meedoen, ik vond het idee van de omgekeerde rollen Dikke vette 0!! We gaan eens de mannen vrouwen maken en de secretaresse een man. "


De oplossing voor alle problemen hierin: Transgenders casten.

Devenace

Avatar

Ik zie de tweet niet waar ze op reageerd dus dat is dan al weer vreemd om alleen een reactie op iets te laten zien.
Daarbij betwijfel ik of dit gemeend is en of ze niet gewoon aan het trollen is.
Ik kan op sommige momenten om haar lachen, en de film was niet superslecht imo niet dat ik m nog een leer zou kijken maar het is allemaal wel overdreven, het wordt een beetje het bashen van wat een groep wilt en dat is diversiteit en je hebt een groep die hier volledig tegen is.
Een Ghostbusters reboot met bijv Murray zou netzo niks worden, men moet met bepaalde franchises gewoon inzien dat ze succesvol waren omdat ze een tijdsgebonden succes waren en baanbrekend destijds, en uniek.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

K snap haar langs een kant wel, maar zo werkt het nu eenmaal. Franchises worden voortdurend gereboot, zeker als 1 of meerdere films ervan rotslecht waren. Ik heb de laatste Ghostbusters niet gezien dus kan hier niet over oordelen maar uit de meest objectieve reviews was die film qua niveau niet zoveel minder dan Ghostbusters 2 en was gewoon heel die feminisme toestand zelf de reden waarom die film werd afgekraakt. Heb het denk ik al gezegd, maar een gemengd team was volgens mij de beste manier geweest om de franchise te rebooten evenals een duidelijk link naar de originele films waardoor je weet dat het zich nog altijd in hetzelfde universum afspeelt. Was ook klaarblijkelijk niet het geval. In elke geval, reboots gebeuren constant, gebeurt nu ook met de Ninja Turtles. Hoort er gewoon bij. Je zou denken dat een Hollywood-actrice dat zou snappen.

SeanDeNiro

Avatar

Sci-fi, humor en actie zijn ook voor en door mannen. Vrouwen slaan de plank volledig mis. De reboot wordt half vrouw dus gaat ook niets worden.

Ereptile

Avatar

De reboot had sowieso nooit plaats moeten vinden!

tommieman

Avatar

Wat een slechte verliezer zeg .
Ze mocht in een film spelen , het was geen succes en nu mogen andere mensen in zo een zelfde soort film spelen . Nou en ?

Get a life!

pete928s

Avatar

de actrice die zogenaamd door trollen van twitter af was gejaagd is nu zelf een twitter trol geworden .

Gigan72

Avatar

Het is dat ik weet dat deze troll in die shitremake mee doet. ( en ik kan gelukig zeggen dat ik hem niet gezien heb en ben het ook nooit van plan)
Maar ik had daar voor echt nog nooit van deze troll gehoord.


Civilian Supreme

Avatar

Ze heeft maar 1 modus, die van schreeuwlelijk.

De laatste film had 2 onvergeeflijke problemen, het horror element was niet aanwezig en de humor was van een zeer bedenkelijk niveau, als het er al was.
Bovendien hadden ze de film gewoon in hetzelfde universum moeten laten afspelen als de oude films. Die cameos van de oude cast wreven het er alleen maar meer in.

Frietgezicht

Avatar

Een transgender als deze Jones moet blij zijn dat hij/zij zo’n grote rol kreeg in een grote Hollywood film.
Mislukt project, pure bagger dus niet janken.

Het enige leuke/positieve aan deze ‘vrouwen-film’ is Chris Hemsworth.

DarthMaster

Avatar

Ten eerste het is geen reboot, maar een vervolg op de goede ghostbusters films en ten tweede die afschuwelijke film van 2016 zou niet eens gemaakt horen te zijn, het was verschrikkelijk in iedere aspect, naast dat zijn haar en haar co-sterren nou eenmaal geen goede actrices

Ninsh

Avatar

Mmm.. Jim geeft al aan in zijn artikel dat de "reboot" om vier tieners draait; twee jongens en twee meisjes.

Leslie zit graag in slachtoffer rol.. Ja zij is er zo 1, blijkbaar?
Nergens voor nodig.

Verder 5 min door der tweets heen gescrolled, volgens mij heeft mevrouw sws aandachts problemen? bordeliner? Jeetjes, als je social media niet aankan, doe het dan niet of zet zoals vele je manager/social media plaatser er tussen.

Devenace

Avatar

Breaking news!! Abrams heeft Jones al enige tijd geleden gecast om Lumina te spelen in de nieuwe SW, ze speelt dus een vrouwelijke inquisitor/sith lord ZONDER HELM!!!

Artificialis

Avatar

Vrouwen die mannen nadoen zijn bij voorbaat een afknapper. De keuze voor tieners van beide geslachten is een gemakzuchtige uitweg, als ze nou een bejaarde als schurk nemen wil Disney het misschien wel uitbrengen.

Volgens mij is het Leslie Jones ook ontgaan dat de president van de Verenigde Staten tientallen miljoenen aanhangers heeft die hem mogelijk in 2020 opnieuw op de troon zetten. Trump gebruiken als belediging zal bij een groot aantal landgenoten niet worden gewaardeerd.

Effie

Avatar

Niet relevant.

Gigan72

Avatar

Ook die flut regiseur van die baggerremake heeft eenreactie gegeven over de nieuwe Ghostbuster film.

Ghostbusters’ 2016 director Paul Feig responds to new ‘Ghostbusters’ sequel
An absolute honest to God never ending supply of bullshit and hate from these trolls. Leslie spoke her truth and I support her. I am very open to Jason’s new version of GB but am also sad that our 2016 team may not get to bust again. We all are. We’re forever proud of our movie.

Oboema

Avatar

Yah! Make Ghostbusters great again!

nieuwslaatste nieuws

meest populair