Algemeen

Nieuwe details 'Avengers: Endgame' online verschenen

Nieuwe pakken en een rol voor [...]?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Op 24 april verschijnt eindelijk Avengers: Endgame in de Nederlandse bioscoop. De vierde Avengers-film gaat antwoorden geven op de vragen die Infinity War bij de kijker achterliet. Maar ook Ant-Man and the Wasp gaf de kijker nieuwe vragen. Wat gaat er gebeuren met Ant-Man en het Quantum Realm en hoe kon hij opduiken in de reeds verschenen teaser trailer voor Endgame? Via promo-beelden zijn er weer nieuwe details onthuld. Let op mogelijke spoilers!!


Als eerste die nieuwe pakken. Deze werden afgelopen maanden al vaker in beeld gebracht door allerlei promo-art en andere beelden. Nu is het speelgoed met bijbehorende afbeeldingen die de pakken verder laten zien, en bevestigen. Vermoedelijk worden de pakken gedragen om door het Quantum Realm te kunnen reizen.

Zowel Chris Hemsworths Thor als Mark Ruffalo's Bruce Banner / Hulk is te zien met het pak. Daarnaast heeft ook Josh Brolins Thanos een nieuw pak, inclusief een groot nieuw wapen. De pakken van de andere helden zijn gebaseerd op hun voorkomen in eerdere films.


Cameo voor Thor: Ragnarok-personage?
Verder onthulde een bepaalde verpakking dat ook Tessa Thompsons Valkyrie te zien zal zijn in Endgame. Ze ontbrak in Infinity War, vermoedelijk omdat zij met een deel van de vluchtelingen van Asgard wist te ontsnappen voordat Thanos aan boord kwam van het vluchtschip, te zien aan het begin van Infinity War.


Thanos en Avengers
En dan nog wat meer promo-afbeeldingen die antwoorden zouden kunnen bieden, maar op dit moment vooral leuk zijn om even te zien.


Afwijkende logo's
Onderstaande logo's lijken ook e.e.a. te onthullen. Zo lijkt het eerste logo te duiden op een soort van tijdsverstoring en is het tweede logo gebaseerd op bovenstaande nieuwe pakken.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Hoezo heet Valkyrie als enige "Marvel's Valkyrie"? Weten we anders niet wie t is? :D

GreenHornet

Avatar

snap er nog niks van waar ze naar toe gaan met deze film

Rich Art

Avatar

Ik denk om verwarring te voorkomen... Geen idee met wie of wat, maar zal vast ergens bewust vandaan komen. :P

Master Of Films

Avatar

De Hot Toys pre-order lijst van Avengers: Endgame schijnt ook al gelekt te zijn. Daarin worden een x aantal personages vermeld die waarschijnlijk als spoilers mag gaan beschouwen. Tenslotte maak je geen speelgoed action figures als je karakter niet in desbetreffende film voorkomt. M.a.w. er is geen action figure van Malekith the Accursed, ruler of the Dark Elves of Svartalfheim te bekennen mbt de Avengers: Endgame speelgoed lijn.

BTW: met deze artikel lijkt Avengers: Endgame meer op een commercial voor merchandise, maar we zijn niks anders gewend van Disney.

Blizzard025

Avatar

@Frietgezicht, exclusief te koop bij de Etos? Krijg je een gratis "Begin je jaar fit met je billen van de bank" clinic!

Frietgezicht

Avatar

Die geef ik dan wel aan mijn vrouwtje. Die is de bank nog niet afgeweest dit jaar met dr dikke reet.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Niks tegen wat Endgame nieuws maar het mag nu stilaan stoppen met al die marketing en promofoto’s. Weet nu al teveel van de film, en ja is ook mijn eigen fout. Maar ik heb ook veel gevolgd over Infinity War en de ‘Thanos demands silence’ Campagne was heel slim en effectief gedaan. Wist nauwelijks iets over de film ondanks de grote marketing. Nu lijkt het of Marvel/Disney denkt: Iedereen weet dat Spidey terug komt, waarom nog geheimen hebben? ‘Gooi het allemaal maar online!’. Ofwel hebben ze echt nog een enorme troef achter de hand. Marvel met zn misleidende trailers kennende is het goed mogelijk. Maar dat zal toch een serieuze knaller moeten zijn dan.

nieuwslaatste nieuws

meest populair