Algemeen

Derde 'Deadpool' wordt totaal anders!

Ryan Reynolds wil de boel wel fris houden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Fans van de X-Men-films hebben alle reden om zich zorgen te maken over de toekomst van hun geliefde franchise. 20th Century Fox lanceerde de franchise, maar nu de studio wordt overgenomen door Disney, is het de vraag hoe men verder gaat. Dat heeft ook meteen gevolgen voor de Deadpool-films, die erg gewelddadig zijn en daarom moeilijk passen binnen het familievriendelijke aanbod van Disney.

Dat er meer materiaal verschijnt rond de X-Men is een zekerheid. Dat het binnen het Marvel Cinematic Universe zal gebeuren eigenlijk ook wel. De vraag is vooral wat er dan gebeurt met de populaire Deadpool-franchise. Zou het personage opnieuw gecast worden? Volgens acteur Ryan Reynolds hoeft dat niet en wordt er al gewerkt aan een derde Deadpool!

Compleet anders
In gesprek met Variety vertelde Reynolds dat er momenteel al gekeken wordt naar de derde Deadpool-film. De bedoeling is wel om het derde verhaal totaal anders dan de vorige twee te maken. Vaak vinden reboots of veranderingen van personages te laat plaats, vindt Reynolds en dus moet ervoor gewaakt worden dat dit niet met Deadpool gebeurt.

De vraag is overigens wel wanneer de film uit zal komen. Naar het schijnt komt er eerst een X-Force film en is er daarna pas ruimte voor meer Deadpool.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Ik denk dat Ryan zich wel hard kan maken voor t versoften van zijn geliefde Deadpool. Als je ziet hoe hij uberhaubt al geknokt heeft voor de film, en wat voor succes t was. Als ik t iemand toevertrouw, dan is hij t wel.

Guido96

Avatar

Laat het asjeblieft wel een R rated film worden. Dit is toch ook wel een belangrijke factor in de Deadpool films

nieuwslaatste nieuws

meest populair