Algemeen

'Baby Driver 2' krijgt boel nieuwe personages

Eindelijk wat nieuws.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 08:31 in Algemeen
Baby Driver is een van de leukste films die we in 2017 zagen. Regisseur Edgar Wright wist zichzelf te overtreffen, mede door de vele actiescènes die precies op de muziek afgestemd waren. De film was daarnaast uiterst succesvol met een box office verdienste van 226,9 miljoen dollar. Een vervolg is nu een stap dichterbij.

Tijdens een interview met Empire laat Wright weten dat hij al bezig is met het script. Sterker nog: er bestaat al een eerste versie van Baby Driver 2. Veel details gaf de regisseur verder niet, maar het script bevat een boel nieuwe personages die het verhaal verder moeten brengen.

Niet het volgende
Belangrijk om op te merken is verder dat Baby Driver 2 niet het volgende regieproject van Wright is. In plaats daarvan gaat hij deze zomer een psychologische thriller waarvan hij het script samen met Krysty Wilson-Cairns schreef maken. Daarna komt er pas ruimte voor een vervolg op Baby Driver.

Waar dat precies over gaat is even onduidelijk. Het verhaal van Baby Driver had immers een duidelijk begin, midden en wat ambigu einde, waarin Baby met Debora kon werken aan een nieuw leven. In dat vervolg zou daar in elk geval iets mee gedaan moeten worden. Gezien het feit dat Wright nu werkt aan een nieuwe film, is het even wachten op de opnamestart van het vervolg, dat in 2020 of 2021 pas op zijn vroegst opgenomen kan worden.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Deel 1 is slecht maar leuk voor de mensen die er wel van genoten dat er een vervolg komt.

GreenHornet

Avatar

dit keer een betere Playlist en aub geen Kensington

Goku32

Avatar

Deel 1 was geweldig dus laat deel 2 maar komen.

Darthmar

Avatar

Deel 1 viel tegen en zat vol met blunders.

Wollie1968

Avatar

Leuke frisse film het eerste deel.

nieuwslaatste nieuws

meest populair