Celebrity

Toch geen romantische relatie voor Brad Pitt en Charlize Theron?

Heeft men te snel conclusies getrokken?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Het Britse boulevardblad The Sun heeft mogelijk getracht een acteurskoppel te creëren. Zondag onthulden ze dat Brad Pitt (55 jaar) en Charlize Theron (43 jaar) mogelijk aan het daten zijn. Dit zou tot stand zijn gekomen omdat ze vorig jaar deelnamen aan een fotoshoot voor horlogemerk Breitling. Zoals we op de afbeelding zien was Adam Driver er ook bij. Pitt en Theron zouden daaropvolgend vriendelijk zijn geworden en veel tijd hebben doorgebracht. Nieuwe bronnen melden echter dat het niet romantisch is.

Volgens The Sun zou het tweetal samen zijn gekomen door Theron's ex Sean Penn. Dat zou niet kloppen. "Dat is absoluut niet waar. Helemaal niet," vertelde een bekende van één van de acteurs aan People. "Een half jaar geleden werkten ze aan een fotoshoot. Sindsdien hebben ze elkaar niet meer gezien. Ze zijn nooit uitgegaan. De berichten die beweren dat ze een relatie hebben kloppen niet."

ET Online was ook op zoek naar antwoorden en kwam op hetzelfde uit, al beweren hun ingewijden dat het tweetal elkaar al langer kent. "Ze raakten beter bevriend nadat ze met elkaar werkten," vertelt de kenner. "Ze genieten van elkaars gezelschap en zitten op dezelfde golflengte. Brad en Charlize hebben vele wederzijdse vrienden en houden allebei van acteren. Maar geen van beiden is momenteel klaar voor een serieuze relatie."

En als Pitt weer aan het daten zou gaan, dan wordt dat vermoedelijk niet met een actrice, aldus de bron. "Die weg heeft hij al eerder ingeslagen. En hoewel hij veel van Jen en Angelina gehouden heeft, en door hen enorm uitgegroeid is tot een persoon, is hij klaar voor iets anders. Op het moment is hij enkel bezig met zijn carrière en kinderen. Hij werkt aan verschillende projecten en brengt elk moment met zijn kinderen door als dat kan."

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sparrow_LW

Avatar

Ah, gelukkig... dan maak ik misschien nog een kans bij Charlize.... ;-)

lamoteg

Avatar

Laten we een madeliefje plukken, en bij elk blaadje dat we aftrekken ,hij houd van mij, hij houd niet van mij, ... die roddelpers toch!!

nieuwslaatste nieuws

meest populair