Video

Keira Knightley houdt van Berlijn in trailer 'Berlin, I Love You'

Ook rollen voor Helen Mirren, Luke Wilson en Mickey Rourke in deze opvolger van 'Paris, je t'aime' en 'New York, I Love You'.

door Jan-Peter Rook om 20:17 in Video
Na Paris, je t'aime (2006), New York, I Love You (2008) en Rio, Eu Te Amo (2014) is het nu tijd voor Berlijn om in het zonnetje te worden gezet. In Berlin, I Love You, het vierde officiële deel van de Cities of Love-reeks, volgen we enkele Britse en Amerikaanse mensen die het een en ander meemaken in de Duitse hoofdstad. De cast bestaat uit grote namen als Keira Knightley, Helen Mirren, Luke Wilson en Mickey Rourke. Geïnteresseerd? Check dan nu de trailer.


De rest van de cast bestaat uit Jenna Dewan, Diego Luna, Jim Sturgess, Nolan Funk, Charlotte Le Bon, Liam Gross, Iwan Rheon en Dianna Agron. De tien verschillende segmenten werden gemaakt door twaalf verschillende regisseurs, waaronder Fernando Eimbcke, Dennis Gansel, Massy Tadjedin, Peter Chelsom, Til Schweiger, Justin Franklin en Dani Levy.

Emmanuel Benbihy, de producent van de filmreeks, is nog lang niet klaar met zijn odes aan grote steden. In de toekomst zullen er ook nog films gemaakt worden over Shanghai, Jeruzalem, Venetië, Delhi, Marseille, New Orleans en Rotterdam.

Berlin, I Love You krijgt geen Nederlandse bioscooprelease.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Oeh leuk!
Heb erg genoten van de eerste 2.
Wist echter niet dat er ook eentje van Rio was.

NieuwsFilm