Humor

Jeff Bridges terug als The Dude uit 'The Big Lebowski'

Na ruim 20 jaar keert The Dude weer terug.

door Bram de Groot om 07:19 in Humor
Acteur Jeff Bridges heeft heel wat gave rollen achter zijn naam, maar velen kennen hem vooral van zijn aandeel in The Big Lebowski uit 1998, de komedie van regisseurs Joel en Ethan Coen. Een vervolg op die film zit er niet in, maar we zien Bridges binnenkort wel even terug als The Dude!

Dit maakte de acteur zelf bekend via Twitter. In zijn aankondiging schreef hij: "Can't be living in the past, man. Stay tuned." Oftewel: houd het web in de gaten voor zijn terugkeer. Een video met The Dude verraadde de datum.


De kans is groot dat Bridges zijn rol speelt in een reclamespot tijdens Super Bowl LIII, het American football-evenement dat in de eerste week van februari zal plaatsvinden. Naast veel tv-trailers van aankomende blockbusters verschijnen er ook veel peperdure commercials met bekende sterren. We kunnen meer komische filmpjes verwachten. Zo hebben Danny McBride en Chris Hemsworth een vervolg op de neppe Crocodile Dundee-trailers aangekondigd.

Overigens verschijnt nog dit jaar wel een spin-off rond het The Big Lebowski-personage Going Places, gespeeld door John Turturro. Een verschijningsdatum is nog niet bekend.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pruiszie

Avatar

Hopelijk word het dan een tapijt reclame!

Marklar

Avatar

gvd de coens moeten gewoon een vervolg hierop maken, of een film waar the dude opeens uit het niets opduikt voor een half uur ofzo.

Gigan72

Avatar

@filmtotaalverbeteren

Dat is the Jusus . Die bowling gast ( John Turturro misschien ken je hem als Agent Simmons in de Transformers films )

Spider-fan

Avatar

De Coen Brothers hebben nog nooit een vervolg gemaakt op één van hun films - al is er van Fargo wel een serie gemaakt, maar die is geen direct vervolg.
Lijkt me moeilijk, vooral bij zoiets populairs als The Big Lebowski om niet te zwichten voor de vraag van het publiek en met een vervolg te komen.

Gigan72

Avatar

Zou het niet gewoon cool zijn dat het tochgewoon deel 2 is.
Dat ze dat gewoon in het geheim hebben gemaakt.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

That’s like, your opinion, man. Maar je hebt helemaal gelijk, laat deel 2 maar komen :D

NieuwsFilm

meest populair