Jeff Bridges terug als The Dude uit 'The Big Lebowski'

Jeff Bridges terug als The Dude uit 'The Big Lebowski'

Na ruim 20 jaar keert The Dude weer terug.

Acteur Jeff Bridges heeft heel wat gave rollen achter zijn naam, maar velen kennen hem vooral van zijn aandeel in The Big Lebowski uit 1998, de komedie van regisseurs Joel en Ethan Coen. Een vervolg op die film zit er niet in, maar we zien Bridges binnenkort wel even terug als The Dude!

Dit maakte de acteur zelf bekend via Twitter. In zijn aankondiging schreef hij: "Can't be living in the past, man. Stay tuned." Oftewel: houd het web in de gaten voor zijn terugkeer. Een video met The Dude verraadde de datum.


De kans is groot dat Bridges zijn rol speelt in een reclamespot tijdens Super Bowl LIII, het American football-evenement dat in de eerste week van februari zal plaatsvinden. Naast veel tv-trailers van aankomende blockbusters verschijnen er ook veel peperdure commercials met bekende sterren. We kunnen meer komische filmpjes verwachten. Zo hebben Danny McBride en Chris Hemsworth een vervolg op de neppe Crocodile Dundee-trailers aangekondigd.

Overigens verschijnt nog dit jaar wel een spin-off rond het The Big Lebowski-personage Going Places, gespeeld door John Turturro. Een verschijningsdatum is nog niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair