Algemeen

Controversiële Bryan Singer nog steeds regisseur van 'Red Sonja'

Producent Avi Lerner gelooft de beschuldigingen jegens de Bohemian Rhapsody-regisseur niet.

door Zilko Tarici om 10:20 in Algemeen
In navolging op de beschuldigingen van seksueel misbruik van minderjarige jongens aan het adres van regisseur Bryan Singer, heeft Millennium Films een verklaring vrijgegeven. Singer is al een tijdje verbonden aan een reboot van fantasy-epos Red Sonja en zal naar verwachting 10 miljoen dollar van Millennium ontvangen voor zijn moeite. Producent Avi Lerner zei er het volgende over:

"Ik blijf werken aan Red Sonja en Bryan Singer blijft aan als regisseur. De 800 miljoen dollar die Bohemian Rhapsody wereldwijd heeft binnengehaald zijn te danken aan de opzienbarende visie van Singer. Ik ken het verschil tussen nepnieuws en de realiteit en sta dan ook volledig achter deze beslissing. In Amerika zijn mensen onschuldig tot het tegendeel wordt bewezen."

Volgens Heat Vision is Millennium de laatste dagen overspoeld met boze e-mails en telefoontjes over het inhuren van Singer, maar Lerner laat zich niet kennen. De opnames van Red Sonja moeten dit voorjaar al beginnen in Bulgarije.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rainking

Avatar

Ik zag dat plaatje en dacht dat dat wel heel erg leek op een "creatie" van Greg Land. En na een halve minuut Goochelen, jawel hoor!

Sunspot

Avatar

Dacht dat Singer ontslagen was en iemand anders de film had fafgemaakt

chefry1983

Avatar

Bij #metoo geld: schuldig tot het tegendeel is bewezen.

NieuwsFilm

meest populair