The Rock niet in 'Fast and Furious 9'

The Rock niet in 'Fast and Furious 9'

Dwayne Johnson laat Fast 9 schieten.

Voor wie de Fast & Furious-franchise een beetje volgt weet dat niet iedereen - zeker Tyrese Gibson (Roman Pearce) - niet blij is met de aankomende zomer te verschijnen spin-off Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw. Via social media gooide Gibson en Dwayne Johnson een tijdje terug flink met modder naar elkaar.

Een mogelijke uitkomst is dat The Rock niet te zien zal zijn in het volgend jaar te verschijnen Fast & Furious 9. Johnson gaf tegenover MTV News onderstaande verklaring en liet daarin weten dat hij nog niet klaar is met de reeks.


"Het plan is altijd geweest dat het Fast and Furious-universum zou groeien en uitbreiden. Vanaf nu zitten we niet in Fast 9 omdat ze zich klaarmaken om te starten met de opnames. Maar wie weet met Fast 10 of later. Je weet het niet, aangezien de waarheid uiteindelijk is dat er nog niet afgeronde zaken tussen Hobbs en Dom zijn. Het is nog niet afgerond."

Fast & Furious 9 wordt weer geregisseerd door Justin Lin (deel drie t/m zes) en verschijnt april 2020. Lin zal ook Fast & Furious 10 opnemen. Deze moet in april 2021 debuteren. Aankomende zomer dus eerst Hobbs & Shaw, vanaf 1 augustus.

NieuwsFilm

meest populair