Is Snoke een verzinsel van Kylo Ren?

Is Snoke een verzinsel van Kylo Ren?

Nieuwe theorie zou verrassend zijn.

Niet iedereen is even gecharmeerd van de Star Wars-slechterik Snoke; zeker niet nadat hij in Star Wars: The Last Jedi plotseling werd vermoord door Adam Drivers Kylo Ren. Maar er is nu een theorie dat Snoke iets anders is dan je zou verwachten!

Voor het verschijnen van The Last Jedi waren er allerlei geruchten over de slechterik van mo-cap acteur Andy Serkis. Hij zou Darth Plaguies of Darth Sidious zijn, of zelfs een eeuwen oud wezen uit de Unknown Space. Redditor YAFilms komt nu met de suggestie dat Snoke misschien wel helemaal niet bestaat: "Wat nou als Kylo Ren en Snoke dezelfde persoon blijken te zijn? Wat nou als Snoke de gehele tijd een force-projectie was van Kylo Ren?"

Stem van Snoke
De theorie lokte veel reacties uit. En deze zou in ieder geval aantonen dat Kylo Ren een bijzonder krachtige Skywalker is. Er werd ook verwezen naar een mogelijk hint in Star Wars: The Force Awakens. Tijdens de confrontatie tussen Harrison Fords Han Solo en Kylo Ren zegt Solo tegen zijn zoon: "Dat is de stem van Snoke".

Het is uiteraard vergezocht en moet voor nu met een korreltje genomen worden. We zien Star Wars: Episode IX van regisseur J.J. Abrams vanaf 20 december op het Nederlandse witte doek.



NieuwsFilm

meest populair