Venom- en Ted Bundyfans ruzie; Netflix en 'Venom' schrijver bemoeien zich ermee

Venom- en Ted Bundyfans ruzie; Netflix en 'Venom' schrijver bemoeien zich ermee

Een bizarre ruzie gaande tussen twee speciale groepen...

Ted Bundy is een van de beruchtste seriemoordenaars aller tijden; hij heeft op z'n minst 30 mensen op gruwelijke wijze vermoord. Hiervoor kreeg hij in 1989 de doodstraf, maar toch verschijnt hij de laatste tijd weer veel in het nieuws, vanwege de nodige projecten rondom zijn leven.

Zo bracht Netflix de goed onthaalde serie uit Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes (en denken ze ook al na over een tweede seizoen) en komt er ook een film uit genaamd Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile met Zac Efron, de film die recentelijk al behoorlijk wat kritiek kreeg te verduren. Maar nu is er zelfs op internet een bizarre ruzie gaande tussen Venom- en Ted Bundyfans...

Er is namelijk een groep genaamd de Venom F*ckers, die, zoals de naam het al aanduidt, graag Venom zouden willen 'bonken'. Ook vonden velen de 'relatie' tussen Eddie Brock en Venom erg speciaal... De studio, Sony, maakte zelfs een rom-com trailer voor Venom. Nu bestaat er ook een Ted Bundy F*ckers groep, die Bundy, ondanks zijn extreem gewelddadige verleden, prijst om zijn 'good looks'. Deze nieuwe groep vergeleek zich dan ook met de Venom F*ckers, maar dit schoot hun in het verkeerde keelgat.

Een lid van de Venom F*ckers groep liet zich erover uit op de sociale media: ''Jullie mogen jezelf absoluut niet vergelijken met onze Venomf*ckers groep. Venom zou jullie allemaal aan stukken rijten voor het aanbidden van zo'n gestoorde, criminele maniak''. Ook zei hij dat er een gigantisch verschil is tussen een fictief personage en een echt persoon. Toch heeft de Ted Bundygroep aardig wat impact; zelfs Netflix bemoeit zich ermee en vraagt de groep te stoppen en ook Venom schrijver Donny Cates liet zich erover uit.



NieuwsFilm

meest populair