Brie Larson maakt meerdere films voor Netflix

Brie Larson maakt meerdere films voor Netflix

Ze neemt voor beide projecten hoogstwaarschijnlijk de regie en de hoofdrol op zich.

De streaming-gigant Netflix heeft weer een nieuwe grote naam aan weten te trekken, namelijk niemand minder dan de met een Oscar bekroonde actrice Brie Larson. Zij heeft getekend voor twee Netflix films. Voor de eerste, Unicorn Store, zal ze zowel de regie als de hoofdrol voor haar rekening nemen, wat ze waarschijnlijk ook zal doen voor de tweede film, Lady Business.

Unicorn Store ging al in première tijdens het Toronto International Film Festival (al werd deze helaas met gemengde gevoelens onthaald) en hij zal over twee maanden ook te zien zijn op Netflix. Het plot draait rondom een mysterieuze winkel die wordt uitgebaat door Larsons Captain Marvel-tegenspeler Samuel L. Jackson. Larson liet zich ook uit over het project: ''Ik ben trots op de film. Ik hoop dat hij, net zoals veel oudere traditionele films dat konden, kan zorgen voor escapisme alsook een manier om te dromen''.

Lady Business gaat over twee vrouwen die streven naar succes in de zakenwereld, maar gedwongen worden een mannelijke partner te verzinnen om zo serieus genomen te worden.



NieuwsFilm

meest populair