Avengers willen wraak: 'Avengers: Endgame' tv-trailer!

Avengers willen wraak: 'Avengers: Endgame' tv-trailer!

Vierde Avengers-film komt eraan!

Begin december zagen we de eerste trailer voor Avengers: Endgame en tijdens de Super Bowl LIII-wedstrijd tussen New England Patriots en de LA Rams werd een eerste tv-trailer onthuld. Hieronder zie je de beelden.

Net als bij Avengers: Infinity War verscheen er tijdens de Super Bowl een tv-trailer. En ook nu zijn er weer veel snelle nieuwe beelden en die maken duidelijk dat de overgebleven helden het er niet bij laten zien: "Not us!"

Nieuw team!
Een nieuw team heeft zich geformeerd en deze bestaat uit Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Black Widow (Scarlett Johansson), Rocket (Bradley Cooper), Ant-Man (Paul Rudd), War Machine (Don Cheadle) en Hulk (Mark Ruffalo). In de ruimte werken Iron Man (Robert Downey Jr.) en Nebula (Karen Gillan) aan hun ruimteschip en Hawkeye (Jeremy Renner) is op een eigen missie.

Is dat Captain Marvel?
Bekijk hieronder de Superbowl Spot voor Avengers: Endgame waarin een aantal Avengers naar de lucht staren voor terugkeer van Iron Man... of is het misschien Brie Larsons Captain Marvel?


Aangezien we al beelden uit Spider-Man: Far From Home zagen, mogen we bijna aannemen dat Spider-Man op één of andere manier terugkeert. Misschien lukt dit door tijdreizen. Of msschien door de komst van alternatieve universa. Het is in ieder geval duidelijk dat Scott Lang / Ant-Man via het Quantum Realm de deur openzet naar nieuwe avonturen!

De vierde Avengers-film Endgame van regisseurs Anthony en Joe Russo, alweer hun vierde film in het Marvel-filmuniversum, verschijnt op 24 april in de Nederlandse bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair