Video

Avengers willen wraak: 'Avengers: Endgame' tv-trailer!

Vierde Avengers-film komt eraan!

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Begin december zagen we de eerste trailer voor Avengers: Endgame en tijdens de Super Bowl LIII-wedstrijd tussen New England Patriots en de LA Rams werd een eerste tv-trailer onthuld. Hieronder zie je de beelden.

Net als bij Avengers: Infinity War verscheen er tijdens de Super Bowl een tv-trailer. En ook nu zijn er weer veel snelle nieuwe beelden en die maken duidelijk dat de overgebleven helden het er niet bij laten zien: "Not us!"

Nieuw team!
Een nieuw team heeft zich geformeerd en deze bestaat uit Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Black Widow (Scarlett Johansson), Rocket (Bradley Cooper), Ant-Man (Paul Rudd), War Machine (Don Cheadle) en Hulk (Mark Ruffalo). In de ruimte werken Iron Man (Robert Downey Jr.) en Nebula (Karen Gillan) aan hun ruimteschip en Hawkeye (Jeremy Renner) is op een eigen missie.

Is dat Captain Marvel?
Bekijk hieronder de Superbowl Spot voor Avengers: Endgame waarin een aantal Avengers naar de lucht staren voor terugkeer van Iron Man... of is het misschien Brie Larsons Captain Marvel?


Aangezien we al beelden uit Spider-Man: Far From Home zagen, mogen we bijna aannemen dat Spider-Man op één of andere manier terugkeert. Misschien lukt dit door tijdreizen. Of msschien door de komst van alternatieve universa. Het is in ieder geval duidelijk dat Scott Lang / Ant-Man via het Quantum Realm de deur openzet naar nieuwe avonturen!

De vierde Avengers-film Endgame van regisseurs Anthony en Joe Russo, alweer hun vierde film in het Marvel-filmuniversum, verschijnt op 24 april in de Nederlandse bioscoopzalen.

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JMRG

Avatar

Zoooo Rogers is pislink zeg!

Mav Damian

Avatar

De meeste Avengers zien er pist off uit. Dat een slechterik superheld(en) mentaal heeft gebroken heb ik niet meer gezien sinds The Dark Knight. You go Thanos!
Ook super benieuwd wat Thor doet in Thanos boerderijtje als ik het goed heb.

chefry1983

Avatar

Hele coole tv spot. Ben zeer benieuwd

Sietze1983

Avatar

Spiderman far from home speelt zich eerder af dan infinity war. Hij hoeft dus niet perse terug te keren (gebeurd wel, maar hoeft niet perse)

Edit: ik bedoelde uiteraard dat Spiderman ffh zich afspeelt voor endgame

Scheerzeep

Avatar

@Sietze1983

Voor zover ik weet, speelt FFH zich na Endgame af.

filmbijtje

Avatar

Ja inderdaad! Ze kijken allemaal niet bepaald vriendelijk, haha! Maar dat beloofd wat. Hopelijk valt het qua emoties een beetje mee, want ik heb echt bijna moeten huilen na Infinity War. Ik moest een week lang bij komen. Maar daarom hou ik van Marvel! Smiley face

STYD

Avatar

Kijk zo hoort het, nieuwe beelden maar toch niets verklapt. Netjes hoor, alleen zullen ze in the final trailer vast wel iets laten zien. Als ik zo kijk naar de shot van Captain America met zijn schild, daar krijg ik het gevoel dat dit het moment zal zijn dag hij dood gaat.

Maar nog een paar maanden Smiley face

McKelly

Avatar

Perfecte clip! Wel hypen, maar niks spoilen. Tof om te zien dat Rocket zich ook heeft aangesloten bij de Avengers.

Guyon2002

Avatar

@Mav Damian, volgens Reddit is Thor in Wakanda
@Sietze1983, FFH speelt zich ná Endgame af. Bevestigd door Feige zelf

MovieMaster2

Avatar

Ziet er mooi uit ze zien er idd heel pist off uit

GreenHornet

Avatar

Rogers ziet er goed uit beter dan met baardje

Master Of Films

Avatar

Mooie TV spot, weer zonder enige spoilers weg te geven. Smiley face

Prince John

Avatar

Lekkere tv-spot, niet zo heel lang wachten meer!

Frietgezicht

Avatar

Ik wil meer zien maar ben ook weer blij dat ze niet meer laten zien. Wil gewoon de film zien.

Volgende keer hoop ik op Thanos. Één zinnetje, één blik op hem, ik heb het nodig.

Utah

Avatar

Heerlijke teaser. Ook al heeft deze film geen eens promotie nodig om dit jaar de meest succesvolle film te worden van het jaar. Is er ook al een speelduur bekend? Van mij mag deze film namelijk wel drie uren duren.

adofmirosch

Avatar

Ben zelf al jaren op de franchise uitgekeken, ik besteed mijn kostbare tijd niet aan 2,5 uur dom vermaak.

jeroenh

Avatar

@adofmirosch

Vind het wel heel fijn dat je tijd en ruimte hebt gevonden om te reageren op een artikel van marvel, ook al ben je erop uitgekeken... supertof van je en bedankt voor je input..

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Hoor hem, meneer zijn tijd is te waardevol. Wat is er mis met wat escapisme? Moet iedere film tegenwoordig een filosofische uiteenzetting zijn ? Gewoon fun is tegenwoordig precies te min voor sommigen. Lijkt mij nog altijd een van de hoofdredenen om naar een film te kijken.

Janushhw

Avatar

Wel grappig btw. Denk net als met de eerste trailer zoals Kevin feige aangaf. Dat zowel deze spot als de trailer van de eerste 15/20 min van de hele film is. T voelt echt aan als t begin. Dat footbal stadium en statue of liberty. Miss begint de film daar wel mee en de vet's meeting van Steve.

adofmirosch

Avatar

Ik plaag maar wat, mooi om te zien dat mensen hier nog zo van genieten Smiley face

JonathanBoogaard

Avatar

Jemig bram, wat post jij niet?
Wel bedankt voor deze artikelen!

nieuwslaatste nieuws

meest populair