Chris Evans in andere rol actief in Marvel-filmuniversum?

Chris Evans in andere rol actief in Marvel-filmuniversum?

Captain America-acteur niet per se weg.

In 2018 rondde Chris Evans (Fantastic Four, Snowpiercer) zijn aandeel voor Avengers: Endgame af en via Twitter nam hij emotioneel afscheid van zijn personage. Het lijkt er namelijk niet op dat hij na de vierde Avengers-film nog te zien zal zijn in de Marvel-reeks.

Jim Hill Media meldt dat Kevin Feige de acteur een rol achter de schermen heeft aangeboden. Evans zou een of meerdere afleveringen mogen gaan regisseren van de mini-series rond de kleinere (super)helden en personages uit de op dit moment twintigdelige filmreeks. Er zouden series in ontwikkeling zijn rond personages als Loki, Scarlet Witch en Vision, Winter Soldier en Falcon, Lady Sif en Hawkeye. Er zijn zelfs geruchten dat er een serie zou verschijnen rond Groot en Rocket. Lees meer op serietotaal.nl over die series.


Evans regisseerde een aantal jaar geleden de dramatische romkom Before We Go (2015), waarin hij zelf de hoofdrol speelde naast Alice Eve. Recensenten waren niet zo te spreken over zijn regiedebuut. Het publiek was een stuk beter te spreken over de film.

Anthony en Joe Russo's Avengers: Endgame is te zien vanaf 24 april. De Loki-serie verschijnt mogelijk al eind dit jaar.

NieuwsFilm

meest populair