Waar is Thor in nieuwe 'Avengers: Endgame' beelden?

Waar is Thor in nieuwe 'Avengers: Endgame' beelden?

En andere opvallende zaken uit de Super Bowl-trailer!

Gisteren verscheen een flinke reeks Super Bowl spots en daarvan was Avengers: Endgame ongetwijfeld de meest opvallende. De film lijkt vooralsnog heel anders te gaan worden dan de voorganger Infinity War. Welke zaken vielen het meest op?

De trailer start met shots van overleden personages (The Wasp, Nick Fury, Spider-Man, Doctor Strange, Scarlet Witch, The Falcon, Black Panther, Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket, The Winter Soldier en The Vision) en daarna komt een getergde Captain America (Chris Evans) in beeld. Pas daarna vliegen er een aantal shots voorbij die wat vragen oproepen. Hieronder de vijf meest opvallende zaken uit de 30 seconden uit de film die 24 april verschijnt! Let op voor mogelijke spoilers!


Ontbrekende Avenger

Er wordt online gesuggereerd dat onderstaand shot niet compleet is. Er zou een personage ontbreken. Zou het Ant-Man (Paul Rudd) zijn of mogelijk al Captain Marvel (Brie Larson)? Waar ze exact naar kijken is ook niet duidelijk. Mogelijk is het de terugkeer van Robert Downey Jr. Tony Stark.

Bekijk de afbeelding
Nieuw kostuum Rocket

In één van de snelle shots zien we kort Rocket (Bradley Cooper) een gebouw / schuur binnenstappen. Hij draagt naar verluidt een kostuum uit een oudere comic, uit 2008. Maar waar is hij? Mogelijk is hij op aarde, gezien het timmerwerk, of is hij op de planeet van Thanos (Josh Brolin)?

Bekijk de afbeelding
Waar is Thor?

Thor (Chris Hemsworth) zien we ook kort in de beelden. Er is een close-up en een shot waarin we hem samen met zijn Stormbreaker zien weglopen uit een onbekende ruimte. Is dit in Wakanda? Een schip van zijn Asgard-volk, of is hij toch op de planeet van Thanos? Eerder werd duidelijk dat Thor en Rocket een eigen missie zullen hebben in het mogelijk meer dan drie uur durende Endgame.

Bekijk de afbeelding
Schild is terug

Nadat Steve Rogers zijn schild afstond in Civil War is deze nu terug. Het is nog onduidelijk hoe hij aan het schild komt. De laatste keer dat we het onverwoestbare ijzer zagen, was deze in handen van Tony Stark. Regieduo Anthony en Joe Russo gaf eerder aan dat de rol van Captain America aanzienlijk groter zal zijn dan in Infinity War.

Bekijk de afbeelding
The New Avengers

Dit shot zou zomaar flink bewerkt kunnen zijn. Mogelijk zijn personages als Iron Man, Captain Marvel en Nebula (Karen Gillan) uit het shot gehaald en zijn Thor en Rocket erin gezet. Na de vele unieke trailershots voor Infinity War kun je de beelden nog moeilijk 100 procent vertrouwen. In het shot zouden de personages mogelijk de Quantum Realm-pakken dragen, mede omdat Thor zijn wapperende mantel niet draagt.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair